Arda İle Omuz Omuza’nın Bu Haftaki Konuğu Kim?


Güncelleme: 9 Mayıs 2019 : 22:36
0

Ekranların ünlü şefi Arda Türkmen‘in sunuculuğunu üstlendiği Arda ile Omuz Omuza programının bu haftaki ünlü konuğu kim oldu?

Her hafta ünlü bir ismin şef Arda Türkmen ile birlikte yemek hazırladığı Arda ile Omuz Omuza programının yeni bölümü 12 Mayıs Pazar günü Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. Saat 13.00’de başlayacak olan program bu hafta çok ünlü bir oyuncuyu ağırlayacak.

İşte O Ünlü Konuk

Arda ile Omuz Omuza’nın 12 Mayıs Pazar günü saat 13.00’de yayınlanacak yeni bölümünün konuğu Ceyda Düvenci.

Hangi Yemeği Yapacaklar?

Türkmen’in bu haftaki konuğu ünlü oyuncu Ceyda Düvenci İkili birbirlerini görmeden bezelye püresi yatağında tandır yapmaya çalışacak. Türkmen’in sesli şekilde vereceği direktifleri uygulamaya çalışacak olan Ceyda Düvenci eğlenceli bir mutfak macerasına imza atacak.

Arda İle Omuz Omuza

Arda Türkmen ünlü konuklarıyla mutfağa giriyor. O ne yapıyorsa konuklarından da aynını bekliyor. Yemek yapmak hiçbu kadar eğlenceli olmamıştı. Arda ile Omuz Omuza Pazar günleri Kanal D’de ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor.

Arda Türkmen Kimdir?

1975 yılında İstanbul’da doğan Arda Türkmen, 1994’te Saint Benoit Fransız Lisesi’nden mezun oldu. Üniversite eğitimini Bilgi Üniversitesi’nde çift dal yaparak İşletme ve Sahne Gösteri Sanatları bölümlerinden mezun olarak tamamladı. İş hayatına öğrencilik yıllarında tur düzenleyerek başlamış, yine aynı yıllarda işletmecilik deneyimleri sayesinde yiyecek içecek sektörüne geçiş yapmıştır.

2003 yılının sonlarına doğru kurduğu roka davet isimli catering firması bu zamana kadar pek çok başarılı organizasyonun yiyecek-içecek işlerini üstlendiği gibi Türkiye’ye gelen pek çok yabancı yıldızın özel yemekleri için de tercih edilen isim olmuştur.

2008 yılının Nisan ayında Asmalı Mescit’te açtığı Leblon 11 isimli restorantı ise açıldığı yıl itibari ile ‘time Out Yeme İçme Ödülleri’nde 2 dalda aday gösterilmiştir.

Arda’nın Mutfağı ile Tanındı

2010 yılında CNNTürk televizyonu için ‘’ Arda’nın mutfağı ‘’ isimli yemek programını yapmaya başladı.

2013 yılında leblon u kapatarak , Forneria’yı Karaköyde açtı. 2015’te Mükellef, 2016’da açtığı Central ile restaurant sayısını 3 e çıkardı.

Son olarak Kanal D ekranlarında Ramazan ayında Arda’nın Mutfağı ile ekranlara gelmekte ve Arda ile Omuz Omuza programına devam etmektedir.