Afili Aşk Dizisine 2 Genç Oyunca Daha Katıldı


Güncelleme: 11 Mayıs 2019 : 10:29
0

Kanal D’nin merakla beklenen dizisi Afili Aşk kadrosuna iki yeni oyuncu daha katıldı. Kim mi onlar? Hadi sizi daha fazla merakta bırakmadan açıklayalım.

Fatih Enes Ömeroğlu ile ARC Yapımın,  yapımcılığını üstlendiği, baş rollerini Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk isimli yeni dönemin genç yıldızlarının üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli’nin oturduğu iddialı görünen dizinin senaristliğini ise  İlker Arslanve Barış Erdoğan üstelenmiş durumda.

Çekimlerine yakın dönemde başlanan ve yaz aylarının  başlarında  ekrana gelmesi planlanan romantik komedi türündeki dizi  ‘Afili Aşk’ karakterleri ile  kadrosu artık belli. İlk tanıtım videosunun yayınlanması ile özellikle gençler bu diziyi sabırsızlıkla beklemeye başladı bile.

İşte O İsimler 

Afili Aşk dizisinin kadrosuna daha önceden,  Seviyor Sevmiyor dizisi ve Şansımı Seveyim sinema filmi  ile anımsadığımız, akabinde ise   Cengiz Bozkurt’un yönettiği ikinci katın Closer – Sevgi Neden Yetmez? Tiyatro oyunu ile popülerliğini devam ettiren Zeynep Tuğçe Bayat katıldı. Kendisi bu dizde Ceyda karakterine can verecek ve dizide Kerem karakterine olan gizli aşkını saklayan iş arkadaşını oynayacak. Kerem karakterinin annesinin gözdesi olan Ceyda, dizide önemli bir yere sahip. Bakalım Ceyda’nın bu aşkı Kerem’in gündemine gelecek mi, izleyip göreceğiz.

Dizinin kadrosuna katılan bir diğer oyuncu özellikle genç kızların mest olduğu, Kanal D’nin ‘İnsanlık Suçu’ dizisinde Gökhan karakteri ile anımsadığımız Serkay Tütüncü isimli oyuncu.. Dizide Volkan karakterine hayat verecek  olan yıldız Kerem karakterinin suç ortağı ve yakın arkadaşıdır. Volkan  rahat, iyimser,neşeli ve hayat dolusu birisidir. En büyük hayali kendisine ait bir kahve dükkanı açmak olan Volkan karakterinin dizi boyunca bu düşünü gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğini izleyip göreceğiz.

Öyle ya da böyle Afili Aşk bir gençlik dizisi. Gençlerin ve dizinin ana karakterlerinin sevenlerinin yaz aylarında rağbet edeceği ise kesin. Tanıtım videosunun çok tıklanması ve olumlu eleştiriler de dizinin tutacağını ve yaz aylarında hız kesmeyeceğini gösteriyor ama izleyip hep beraber sonuçları göreceğiz. Şimdiden belki de çok erken iyimser olmamak gerekir.

Hele yaz bir gelsin, hala gelemedi zira ve izleyip hep beraber karar verelim değil mi?