Leke 5. Bölüm Fragmanında Neler Oluyor? Cem, Yasemin Ayrılıyor Mu?


Güncelleme: 13 Mayıs 2019 : 17:34
0

Kanal D ekranlarından izleyici ile buluşan Leke Salı günü yayınlanan yeni bölümünde; Cem, Yasemin’i kaybetmekten korkuyor! Cem, Yasemin’e olan aşkının heyecanı ile tutuşuyor. Yasemin ise kendisini adeta rüyada gibi hissediyor. İkisi de aşkın büyüsüne kapılmışken başlarına gelecek olaylara karşı habersizler.

Şirin, yüzündeki mosmor olmuş bir şekilde Yasemin’in karşısına çıkınca Yasemin, Şirin’e bunu kimin yaptığını sorar. Çocukluk arkadaşı her ne yaparsa yapsın Şirin’e kıyamaz. Gerçekleri öğrenmek ister. Şirin’e bunları yapanlardan hesap sormak ister.  Bunun içinde yardım isteyeceği tek kişi Birkan. Birkan’ın ise Yasemin’in peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Cem ise Birkandan şüphelenmeye başlamıştır. Leke 5. bölüm fragmanını izlemek için tıklayınız..

 Leke 5.Bölüm Fragmanında Neler Oluyor?

Leke yeni fragmanda; Yasemin ve Cem ayrılıyor mu? Yasemin başına gelen belalardan kurtulmanın bir yolunu ararken Cem, ona en büyük desteği vermeye hazırdır. Arda’nın Yasemin’i hayat kadını olarak tanıtması Birkan’ın kulağına kadar gider. Birkan sonunda Yasemin’in evine girip çıkarken yakalanır ve komşuları Yasemin’e durumu anlatır. Serpil ise kardeşinin Yasemin’e fena halde saplandığını anlar. Fakat Yasemin, yaşanan olayların boyutunun farkında değildir. Yasemin, kendisine düzenlenen bu oyunun sonunda iyice çıkmaza girer ve bu durum onu Cem’den uzaklaştırmaya neden olur.

Cem ise  sevdiği kadının kötü olaylar yaşadığını hissediyor ve Yasemin’e yardım etmek istiyor. Ancak Yasemin, yaşadıklarını Cem’le paylaşmak istemiyor. Çünkü onu kaybetmekten korkuyor. Birkan ise Yasemin’in günlüğünü okuyor. Yasemin’in Cem’e olan duygularını gören Birkan, oldukça öfkeleniyor. Cem, tüm olanlara rağmen kardeşi Arda’dan vazgeçmek istemiyor ve Arda’yı, annesi Belkıs’a karşı korumaya çalışıyor. Cem, Yasemin’e kurulan tuzakları öğrenecek mi?