Benimle Söyle’de Yarı Finale Kim Kaldı?


Güncelleme: 12 Mayıs 2019 : 05:24
0

Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, dünyanın en yeni ve popüler şarkı yarışmalarından “All Together Now”, Türkiye’de “Benimle Söyle” adıyla 11 Mayıs Cumartesi Kanal D ekranında başladı. Dansçılardan ramazan davulcusuna, stilistlerden şan eğitmenlerine kadar kendi alanında uzmanların yer aldığı 100 kişilik Benimle Söyle jüri üyesi müzik öğrencileri, öğretim üyeleri, müzisyenler ve şov dünyasının tüm kesimlerinden oluşuyor.

Program, yarışmacının şarkı söyleme ve sahne performansıyla karşısındaki 100 kişilik jüriyi etkilemesi, ayağa kaldırması ve kendisine eşlik ettirmek için uğraştı. Yarışmacılar, finale kalmak için 100 juriden en az 52 jüriyi ayağa kaldırmak zorunda. Her jüri için bir puan kazanan yarışmacılar zorlu bir yoldan geçerek finale geliyor.

Her bölümde 10 yarışmacı, jüriyi ayağa kaldırmaya ve kendisine eşlik ettirmeye çalışacak. En çok jüri üyesini ayağa kaldıran yarışmacısı finale kalacak. İkinci ve üçüncü başarılı yarışmacı ise, yeni bir performansla kendi aralarında mücadele edecek. Kazanan, birinciyle birlikte finalist olacak.

Cumartesi akşamı yayınlanan bölümde Benimle Söyle programında yarı finale kalan iki isim Eftelya ve Zümrüt oldu. Eftelya 97 jüriyi birden kaldırarak doğrudan adını yarı finale yazdırdı. Zümrüt ise yarı finale çıkmak için Levent Kerem ile yarıştı.

Kanal D ekranlarında Enis Arıkan’ın sunumuyla  ve Birce Akalay’ın jüri koçluğu ile ekrana gelen Benimle Söyle yarışmasının Cumartesi akşamı ilk bölümü yayınlandı. İlk bölümü çok sevilen ve sosyal medyada konuşan program önümüzdeki bölümleri heycanla bekleniyor.

Benimle Söyle Yarı Finalistleri

100 jüri üyesinin beğenileriyle ilerleyen programda ilk günün ilk üçü Eftelya, Levent Kerem ve Zümrüt oldu. Yarı finale ise Eftelya ile Zümrüt kaldı.

Yarı finale çıkmak için ikinci kez sahneye çıkan ve Bütün Dünya Buna İnansa şarkısını seslendiren Levent Kerem bu kez başarılı olamadı. Sadece 17 yaşında olan Levent Kerem yarı final yolunda Zümrüt’e elendi. Yarı finalistler belli oldu. Biri Eftelya diğeri Zümrüt oldu.

Her hafta 2 yarışmacı yarı finale gidecek. Sonunda kazanan kişi muhteşem bir arabanın sahibi olacak.