ÇOCUKLAR DUYMASIN’DA HALUK VE MELTEM SONUNDA BOŞANDI!


Güncelleme: 29 Mart 2019 : 00:44
0

Başrollerini Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ Atacan’ın paylaştığı Çocuklar Duymasın dizisinin 75.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar..

ARTIK BİTTİ!

Bu akşam Çocuklar Duymasın’ın yeni bölümü ekranlardaydı. Bittikten hemen sonra, haftaya yayınlanacak bölümün tanıtımı yayınlandı. Haluk ve Meltem’in evliliğinin bitmiş olduğu ekranlara yansıdı. Tuna’nın kızı Merve, video çekerken “Haluk amca ve Meltem abla artık resmen boşandı. Kimse boşanacaklarına inanmıyordu. Herkes bu işin içinde Tutku abla ya da Gece amcanın parmağı olduğunu düşünüyor. Ama gerçek nedeni aslında bambaşka” şeklinde açıklamalarda bulunması kafaları karıştırdı. Üstelik Haluk’un boşanma olayından sonra kayıplara karıştığı ve haber alınamadığını da ekledi. Gece ve Tutku’nun senaryoya dâhil olması yüzünden, Meltem ve Haluk’un bu noktaya geldiğine inanılmıştı. Merve’nin bu açıklamasından sonra da, izleyiciye ters köşe yaşatılabileceği ihtimali akıllara gelmeye başladı. Fakat seyirciler dizinin gidişatından rahatsız olduklarını bu akşamki bölümden sonrada dile getirmeyi ihmal etmedi. Senariste adeta ateş püsküren yorumlar sosyal medyadaki yerini aldı. Şimdi bölümde neler olduğuna bakalım.

74.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Tutku’nun Zeynep’i kaçırması bölüme damgasını vurdu. Okul çıkışında Zeynep’i Haluk’un alması planlanmıştı. Ancak, Gece Meltem’in telefonundan “Ben alacağım” diye mesaj çekince işler değişti. Haluk, Meltem’in alacağını düşündüğünden okula gitmedi. Zeynep, Tutku’nun telefonundan Haluk’u aradı. Bunun üzerine Haluk, Zeynep’i almaya gitti. Alıp eve geldiğinde de, Meltem’i çektiği mesajı inkâr etmekle suçladı. Zeynep’in velayetini alacağını da ekledi. Meltem şok oldu ve mesajı Gece’nin çektiğini anladı.

75.bölüm fragmanı için tıklayınız