ÇOCUKLAR DUYMASIN’IN GÜNÜ DEĞİŞTİ!


Güncelleme: 23 Mart 2019 : 02:52
0

Her Çarşamba Kanal d ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Pınar Altuğ Atacan, Tamer Karadağlı’nın oynadığı Çocuklar Duymasın dizisinde gün değişikliği yaşandı. Dizi artık Perşembe akşamları ekrana gelecek.

NEDEN DEĞİŞTİ?

Reyting probleminden dolayı Çocuklar Duymasın’ın gününün değiştiği söyleniyor. Artık eski ilgiyi görmediği anlaşılıyor. Çarşamba günü Atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz’le yarışamıyor. Uzun zamandır da izlenme oranlarında kendine alt sıralarda yer buluyor. Final bölümüne dek akışında da değişiklikler olacağı için Perşembe gününün daha uygun olduğu görülüyor. Şimdi son bölümde neler olduğunu hatırlayalım.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yayınlanan son bölümde şok edici bir gelişme meydana gelmişti. Meltem ve Haluk’un daha önce de yuvalarını yıkılma noktasına getiren Tutku, yeniden ortaya çıkmıştı. Ayrıca, Meltem’i rahatsız eden Gece’nin arkasındaki ismin de Tutku olduğu anlaşılmıştı. Gece ise, Tutku’nun o aileden ne istediğini açıkça sormuştu. Meltem ve Haluk boşanma konusunda Zeynep engeliyle karşı karşıya kalmışlardı.

FRAGMANDAN BİLGİLER

Yeni bölümün ilk fragmanında ise, Gece, Tutku ve Meltem ile ilgili bir gelişme olmadığı anlaşılıyor. Daha çok Tuna ve Işıl sahneleri dikkat çekiyor. Tuna’nın Işıl’a duyduğu ilginin de kolay geçmeyeceği anlaşılıyor. Onu etkilemek için müzikle ilgilendiğini, hatta saksafon çaldığı yalanını söylüyor. Haluk kulaklarını tıkarken görülüyor. Bir diğer konu da, Dünya Tiyatrolar Günü’nün kutlanması oluyor. Yakup’un kahvesinde Halil ve Hüseyin bir organizasyon düzenliyor.

Fragman için tıklayınız