ÇOCUKLAR DUYMASIN’A GERİ DÖNEN KARAKTER KİM?


Güncelleme: 17 Mart 2019 : 01:55
0

Çarşamba akşamları Kanal d’de yayımlanan ve başrollerinde Pınar Altuğ Atacan, Tamer Karadağlı gibi isimlerin bulunduğu Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar…

TUTKU GELİYOR!

Geçen sezon Meltem ve Haluk’un yuvasının dağılmasına neden olan Tutku karakteri yeni bölüm fragmanında gözüktü. İzleyenler de gözlerine inanamadı. Geçen hafta yayınlanan bölümde de, Meltem Haluk’tan boşanma kararı almıştı. Ancak, Meltem kararın arkasında yatan gerçek nedeni Haluk’a da yakınlarına da açıklamamıştı. Şimdi Tutku’nun yeniden ekibe dâhil olması, izleyenlerde merak uyandırıyor. “Acaba, gene her şeyin arkasındaki isim Tutku mu?” diye kafalarda soru işaretleri oluşuyor.

72.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

En son ekrana gelen 72.bölümde, Gece ve Meltem arasında şok edici bir gelişme yaşanmıştı. Ancak, neler olduğu seyircilere gösterilmemişti. Gece, Meltem’e kocasının ve ailesinin hayatının tehlikede olduğunu söylemişti. Meltem’de boşanma kararı almıştı. Gönül ve Kemal Meltem’in bu kararını sorguladılar. Fakat, Meltem ısrarla Haluk’u artık sevmediğini savunmuştu. Bir diğer şok gelişme de, Tuna ve Işıl cephesinde meydana gelmişti. Tuna hislerine engel olamayarak kendinden yaşça küçük olan Işıl’a ilgi duyduğunu fark etmişti. Üstelik bunu Haluk’la da paylaşmıştı.

MUTLU SONLA BİTMEYECEK Mİ?

Çocuklar Duymasın dizisinin 29 Mayıs’ta final yapması bekleniyor. Birol Güven’in yaptığı açıklamaya göre de, o tarihe dek alışılmışın dışında konularla devam etmesi planlanıyor. “Belki de mutlu sonla bitmeyecek” diye not düşmesi de, izleyenleri düşündürüyor.

Fragman için tıklayınız