ÇOCUKLAR DUYMASIN’DA ŞOK AYRILIK!


Güncelleme: 22 Mart 2019 : 02:39
0

Yapımcı ve senaristliğini Birol Güven’in üstlendiği ve başrollerinde Pınar Altuğ Atacan, Tamer Karadağlı gibi oyuncuların yer aldığı Çocuklar Duymasın dizisinde, beklenmedik bir ayrılık yaşandı. İşte detaylar..

TUNA ARMAN ARTIK YOK!

Geçen sezondan beri, Tuna’nın eski eşi Özlem karakterine hayat veren Tuna Arman dizinin yeni bölümlerinde rol almayacak. Oyuncunun neden ayrıldığı henüz bilinmese de, senaryo gereği olduğu tahmin ediliyor. Çünkü, dizi finale adım adım yaklaşırken, senaristin açıklamasına göre de farklı konularla devam etmesi planlanıyordu. Tuna yayınlanan bölümlerde, Işıl adında genç bir bayandan hoşlandığı için, Gönül’le olan ilişkisi ve hikayesinin farklı bir boyut alması düşünülüyor. Bu sebeple Özlem’in dizide çok bir işlevi kalmamış oluyor. Şimdi Tuna Arman kimdir. Açıklayalım.

TUNA ARMAN KİMDİR?

22 Mart 1969 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1980 yılında AÇOK adında bir grupla tiyatro hayatı başlamıştır. 1984’de İstanbul Belediye Tiyatrosu’na devam etmiştir. Sadri Alışık Tiyatrosu, Abdullah Şahin Tiyatrosu, Deve Kuşu Kabare Tiyatrolarında sırayla görev almıştır.

1995 yapımı olan Çiçek Taksi dizisinde canlandırdığı “Manolya” karakteri ile büyük bir çıkış yakalamıştır. 1999 yılında başrolünde Seda Sayan’ın rol aldığı, Evimiz Olacak mı adlı dizide “Bahtışen” karakterini canlandırmıştır.  Türkan Şoray ve Haluk Bilginer’in başrolünü paylaştığı 2001 yapımı Tatlı Hayat dizisinde de rol almıştır. Doktorlar, Arka Sokaklar, Hepsi1, Âlemin Kralı, Türk Malı, İki Yalancı oynadığı bazı diziler arasında yer almaktadır.