Gelinim Mutfakta 3 Aralık Pazartesi Birincisi Kim Oldu? Çeyrek Altını Kim Kazandı?


Güncelleme: 3 Aralık 2018 : 15:07
0

Gelinim Mutfakta 3 Aralık Pazartesi birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 3 Aralık Pazartesi kim kaç puan aldı? Gelinim Mutfakta 3 Aralık Pazartesi çeyrek altını kim kazandı? Gibi soruların cevapları bu haberimizde yer alıyor. İşte Gelinim Mutfakta 3 Aralık Pazartesi ile ilgili detaylar… Gelinim Mutfakta yarışması bugün yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanı alan isim çeyrek altın kazandı. Peki, Gelinim Mutfakta’nın son bölümünde gün birincisi ve haftanın kazananı kim oldu? İşte, Gelinim Mutfakta’nın 3 Aralık Pazartesi tarihli 186. bölümünden son detaylar..

Gelinim Mutfakta 186. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Cansu ve Hatice sert atışmalarına devam ediyor! Hatice, kazandığı altınlardan bir tanesini söz verdiği gibi kaynanası İlhame Hanıma hediye ediyor! Ziyafet Hanımın, ölen kızını anlattığı anlar herkesi hüzünlendiriyor!

Geçen hafta; 30 Kasım Cuma Gelinim Mutfakta 185. Bölümde neler yaşanmıştı? Gelinim Mutfakta’da kim elenmişti, bilezikleri kim almıştı hatırlayalım…

Pazartesi gününden Cuma gününe kadar gelinlerin topladığı puanlar: Elvan 46, Cansu 55, Elif 57 ve Hatice 63 puan topladı. Pazartesi Hatice, Salı Hatice, Çarşamba Elvan, Perşembe Hatice ve Cuma Cansu çeyrek altını kazanmıştı. Haftanın birincisi Hatice, elenen isim ise Elvan olmuştu.

Gelinim Mutfakta 3 Aralık Pazartesi Birincisi Kim Oldu?

Değerli program takipçileri sitemiz üzerinde özenle oluşturulmuş tablolar ile gelinlerin gün gün, hangi kaynanadan kaç puan aldığını, hatalık toplam puan durumlarını, ödül durumlarınını takip edebilirsiniz. Bunun için hergün : Gelinim Mutfakta sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Programın severek izleyenler heyecanla 3 Aralık Pazartesi Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu, altınları kim aldı? gibi soruların cevaplarını araştırıyorlar ve bu konu ile ilgili sonuçları öğrenmek istiyorlar. Sitemizden günlük olarak yarışmaya ait tüm gelişmeleri ve gün gün puan tablolarını anlık takip edebilirsiniz.

Önceki program için:Gelinim Mutfakta 30 Kasım Cuma Kim Birinci Oldu? Altınları Kim Aldı? Öğrenmek için tıklayın

3 Aralık Pazartesi Gelinin Mutfakta yarışmasında en yüksek puanı toplayan gelin çeyrek altını almaya hak kazandı. Peki, Gelinim Mutfakta’da günün birincisi kim oldu? 3 Aralık Pazartesi Gelinim Mutfakta yarışmasında birinci olan yarışması kim oldu? İşte tüm bu soruların cevapları…

Gelinim Mutfakta 186. Bölümde günün birincisi kim oldu? Çeyrek altını kazanan kim?

3 Aralık Pazartesi Gelinim Mutfakta günün birincisi kim olacağını, günün en yüksek puanını alıp çeyrek altını kimin kazanacağını belirleyecek olan yemeği açıklayalım;

3 Aralık Pazartesi Günün Yemeği :Kabaklı Patatesli Graten

    • Dört adet patates orta boy
    • Bir adet soğan orta boy yeterli
    • Üç adet taze kabak
    • İki çay kaşığı kekik

    Sosu İçin;

    • Bir çay kaşığı karabiber
    • İki çay kaşığı tuz
    • Bir su bardağı süt
    • Bir çay bardağı has zeytinyağı
    • İki adet yumurta
    • Bir yemek kaşığı kadar baklavalık un

    Üzeri İçin;

    • Kaşar Peyniri (Rende)

Her gelinin ayrı ayrı haftalık puan durumunu aşağıda görebilirsiniz. Tablolar puanlar verildikçe güncellenmektedir. 1 Dakikada bir sayfayı buraya tıklayarak yenileyiniz.

Emel Puan Durumu

Emel P S Ç P C Haftalık Puanlar
İlhame 1
*Tuğçe 5
Ziyafet 1
Sevgül 2
Toplam 9

 

 

Cansu’nun Puan Durumu

Cansu P S Ç P C Haftalık Puanlar
İlhame 5
Tuğçe 4
Ziyafet 1
*Sevgül 5
Toplam 15

 

Hatice’nin Puan Durumu

Hatice P S Ç P C Haftalık Puanlar
*İlhame 1
Tuğçe 1
Ziyafet 1
Sevgül 2
Toplam 5

 

Elif’in Puan Durumu

Elif P S Ç P C Haftalık Puanlar
İlhame 2
Tuğçe 2
*Ziyafet 5
Sevgül 1
Toplam 10

Haftalık Genel Puan Durumu

Gelin Adı P S Ç P C Haftalık Puanlar
Emel 9
Elif 10
Cansu 15
Hatice 5

 

3 – 7 Aralık Günün Birincileri

Günler Birinci Sonuncu
Pazartesi Cansu  Hatice
Salı  
Çarşamba  
Perşembe    
Cuma
Haftanın Birincisi  
Bu Hafta Elenen  

 

Bu hafta (3 – 7 aralık) gelinlerin hangi kaynanadan kaç puan aldığını, günlük ve haftalık puan durumunu yukarıdaki tablolardan çok detaylı görebilirsiniz.

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 12.15’te Kanal D’de!

“Gelim Mutfakta 3 Aralık Pazartesi 186. Bölüm ile ilgili söylemek istedikleriniz var mı? Buraya tıklayacak yorum yapabilirsiniz.