Gelinim Mutfakta 24 – 28 Aralık Haftası Yeni Yarışmacıları Kim Oldu?


Güncelleme: 24 Aralık 2018 : 17:19
0

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün izleyici ile buluşan eğlenceli yarışma programı Gelinim Mutfakta‘da yeni hafta heyecanı.

Gelinim Mutfakta programının 201. bölümü 24 Aralık Pazartesi günü Kanal D‘e yayınlanacak.

Kanal D‘nin büyük beğeni ile izlenen yarışma programı Gelinim Mutfakta‘nın yeni haftasında neler yaşanacak?

Fatih Ürek‘in eğlenceli sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışmasına 24 – 28 Aralık haftasında yeni katılan yarışmacılar kimler oldu?

Haftaiçi her gün Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Gelinim Mutfakta programı 24 Aralık Pazartesi günü 201. bölümü ile ekranlara gelecek. Programının 41. haftasının yeni yarışmacıları kimler oldu?

Gelinim Mutfakta yeni yarışmacılar kimler? Gelinim Mutfakta 24 Aralık yeni yarışmacılar kimler? Gelinim Mutfakta yeni yarışmacılar nereli? Gelinim Mutfakta 21 – 28 Aralık yeni yarışmacı kim? Gelinim Mutfakta 24 Aralık yeni gelin kaynana kim? Gelinim Mutfakta 24 Aralık yeni gelin kaynana nereli? Gelinim Mutfakta 24 Aralık hangi yemeği yaptılar?

GELİNİM MUTFAKTA 201. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yeni başlayan haftada gelinler arasındaki gerginlik iyice tırmanıyor! Yağnur ve Cansu arasındaki kriz diğer gelinlere de sıçrıyor! Rümeysa hangi geline sınır çiziyor? Cansu kayınvalidesi Sevgül Hanım özellikle neden Elif’e 1 puan vermesini istiyor? İşte 24 Aralık Pazartesi günü Gelinim Mutfakta’da yaşananlar…

KİM BİRİNCİ OLDU?

Nilgün-Yağnur İşçiler, Nezahat-Rümeysa Aydın, Ziyafet-Elif Yeni ve Sevgül Kıroğlu-Cansu Şöhret çiftleri “çoban köfte nasıl yapılır?” tarifiyle yarıştı.

Kayınvalidelerden 9 puan alan Rümeysa sonuncu, 11 puan alan Yağmur 3’ncü oldu. Gün birincisi ise 13 puan alan Elif oldu. 12 puan toplayan Cansu çeyrek altını alma hakkını 1 puan farkla kaybetti.

YENİ İSİM GELDİ Mİ?

21 Aralık tarihli 200. bölümde 73 puan alan Elif, haftanın birincisi olarak 5 bileziği almaya hak kazandı. Sıra elenecek isme geldiğinde ise büyük bir sürpriz yaşandı. Program sunucusu Fatih Ürek, 200. bölüm hatırına eleme olmayacağını söyledi. Böylece 50 puan toplayan Rümeysa, elenmekten son anda kurtuldu.

GELİNİM MUTFAKTA

Fatih Ürek’in sunumu ile haftaiçi her gün 15:45’te izleyicisi karşısında oluyor. Gelinim Mutfakta programında ilk hafta 4 yarışmacı gelin kaynana oluyor.

Her hafta bir gelin kaynana ikilisi birinci olarak ödüle ulaşırken bir gelin kaynana da Gelinim Mutfakta yarışmasına veda ediyor.

Fatih Ürek’in sunumuyla gelinler yarışıyor, kaynanalar puan veriyor! Her gün günün birincisi belirleniyor. Günün birincisine herhangi bir ödül verilmezken haftanın birincisi çifte 5 adet altın bilezik ödülü veriliyor.