Gelinim Mutfakta 201.Bölüm Gün Birincisi Kim Oldu?


Güncelleme: 25 Aralık 2018 : 12:51
0

Kanal D gündüz kuşağının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta her hafta cuma günü bir yarışmacının elendiği Gelinim Mutfakta her pazartesi elenen yarışmacılar yerine yeni yarışmacılar katılıyor. Reytinglerde oldukça başarılı bir ivmesi olan gündüz kuşaklarının vazgeçilmez yarışmasına geçtiğimiz hafta yarışmacı Emel ve kaynanası Ergül hanım veda etmişti.

Geçtiğimiz haftanın finalinde elenen Emel ve kaynana Ergül Hanım olurken bileziği kazanan ise Elif ve kaynanası Ziyafet Hanım olmuştur. Ziyafet Hanım gelininin bu başarısını taktir eden Ziyafet Hanımın sevinci ve heyecanı yeni haftanın ilk günü ekranlara yansıdı. Ziyafet Hanım gelininin kazandığı altınları kutlamak için hazırladığı pankartı Elif’in çalıştığı mutfağın arkasına asarak nispet yaptı diğer gelin ve kaynanalara.

Ekranların sevilen programı Gelinim Mutfakta bugün de birbirinden iddialı kayınvalide ve gelinleriyle biz izleyicileri ekran başına topladı.

 

Gelinim Mutfakta 201.Bölümde Neler Yaşandı?

Gelinim Mutfakta programının 201.bölümünde neler yaşandı? Kim günün birincisi kim oldu? Haftanın birincisi olup 5 altın bileziği alan gelin ve kayınvalidesi kim olacak? Gelinim Mutfakta 201.bölümünün de günü birincisi kim oldu?

Geldiği günden beri gelinlerle özellik lede Cansu ile elektrikleri tutmayan Yağnur’un arasındaki soğuk savaş devam ediyor. Cansu ile Yağnur’un arasındaki anlaşmazlık bütün gelinlerde sıçradı. Elifle Cansu bilezikler yüzünden birbirine girdi. Elif’in geldiği günden beri Cansu onu bir abla şevketi ile koruduğu gözlerden kaçmıyordu. Ama 201.bölümde Cansu ile arasındaki anlaşmazlık gözlerden kaçmadı. Yağnurla anlaşmayan tek kişi Cansu değildi. Rümeysa da Yağnur la anlaşamayan gelinlerimizin arasında. Cansu artık kayınvalidesinden Elifi özellikle arayıp bir puan vermesini istedi.

Günün Birincisi Kim Oldu?

Haftalardır kayınvalidesiyle bir mücadele içerisinde olan güzeller güzeli gelinimiz Elif iki hafta üst üste bilezikleri alarak 10 altın bileziğin sahibi oldu. Elif ve Ziyafet hanımın mutluluğu gözlerinden okunmaktaydı. 201.bölüm gün birincisinde Elif olarak 9.çeyrek altını aldı.

Günün Sonuncu Olan İsmi Kim OLDU?

Gelinim Mutfakta 201.bölümünde Gün sonuncusu olan isim üç haftadır gelinlerimizle kıyasıya yarış yapan Yağnur oldu.

Haftanın Elenen İsmi Kim OLDU?

Gelinim Mutfakta 200.bölümüne özel bu hafta elenme yapılmadı. Bunu duyan gelinlerimiz ve kayınvalideler çok sevindiler. Tabi elenen bir isim olsaydı hafta içerisinde aldığı puanlar üzerinde bakıldığına göre Yağnur ve kayınvalidesi olacaktı.