Gelinim Mutfakta 30 Kasım Cuma Haftanın Birincisi Kim Oldu? Kim Elendi? Bilezikleri Kim Aldı?


Güncelleme: 30 Kasım 2018 : 17:47
0

Gelinim Mutfakta 30 Kasım Cuma birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 30 Kasım Cuma kim kaç puan aldı? Gelinim Mutfakta 30 Kasım Cuma bilezikleri kim adlı? Haftanın kazananı kim oldu? gibi soruların cevapları bu haberimizde yer alıyor. İşte Gelinim Mutfakta 30 Kasım Cuma ile ilgili detaylar… Gelinim Mutfakta yarışması bugün yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanı alan isim çeyrek altın kazandı. Peki, Gelinim Mutfakta’nın son bölümünde gün birincisi ve haftanın kazananı kim oldu? İşte, Gelinim Mutfakta’nın 30 Kasım Cuma tarihli bölümünden son detaylar..

Gelinim Mutfakta 30 Kasım bir haftanın daha sonuna geldik… Bakalım bugün aramızdan hangi gelin ve kaynana ayrılacak? Altınları kim kazanacak? Geçen hafta olduğu gibi yeni sürprizler yaşanacak mı?

Gelinim Mutfakta’da kim elendi?, 30 Kasım Cuma Gelinim Mutfakta Bilezikleri kim aldı?

Pazartesi gününden Perşembe gününe kadar gelinlerin topladığı puanlar: Elvan 37, Cansu 42, Hatice 52 ve Elif 46 puan topladı. Cuma günü yarışma sonunda bakalım puan durumu ne olacak? Hangi kaynana ve gelin veda edecek? Detaylar yarışmasının başlaması ile birlikte haberimizde yer alacak… Bizi takip etmeye devam edin. Aşağıda Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe  günlerinde gelinlerin kaynanalardan aldıkları puanları ayrı ayrı tablolar halinde görebilirsiniz. Şu ana kadar en yüksek puanı olan gelin 52 puanla Hatice, en düşük puanı olan gelin ise 37 puanla Elvan oldu. Elvan hanım ve kaynanası bu hafta Gelinim Mutfakta’ya veda edecek mi?

Gelinim Mutfakta 30 Kasım Cuma Birincisi Kim Oldu?

Değerli program takipçileri sitemiz üzerinde özenle oluşturulmuş tablolar ile gelinlerin gün gün, hangi kaynanadan kaç puan aldığını, hatalık toplam puan durumlarını, ödül durumlarınını takip edebilirsiniz. Bunun için hergün : Gelinim Mutfakta sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Programın severek izleyenler heyecanla 30 Kasım Cuma Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu, altınları kim aldı? gibi soruların cevaplarını araştırıyorlar ve bu konu ile ilgili sonuçları öğrenmek istiyorlar. Sitemizden günlük olarak yarışmaya ait tüm gelişmeleri ve gün gün puan tablolarını anlık takip edebilirsiniz. Ayrıca buradan; haftalık puan durumunu görebilirsiniz. 

Önceki program için:Gelinim Mutfakta 29 Kasım Çarşamba Kim Birinci Oldu? Altınları Kim Aldı? Öğrenmek için tıklayın

30 Kasım Cuma Gelinin Mutfakta yarışmasında en yüksek puanı toplayan gelin çeyrek altını almaya hak kazandı. Peki, Gelinim Mutfakta’da günün birincisi kim oldu? 30 Kasım Cuma Gelinim Mutfakta yarışmasında birinci olan yarışması kim oldu? İşte tüm bu soruların cevapları…

Gelinim Mutfakta 30 Kasım Cuma günün birincisi Kim? Gelinim Mutfakta 30 Kasım Cuma çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta 185. BÖLÜM Neler olacak?

Gelinim Mutfakta 185. Bölümde gün birincisi kim oldu? Altınları kim aldı?

30 Kasım Cuma Gelinim Mutfakta günün birincisi kim olacağını, günün en yüksek puanını alıp çeyrek altını kimin kazanacağını belirleyecek olan yemeği açıklayalım;

30 Kasım Günün Tatlısı Ev Yapımı Cup Cheesecake Tatlısı Malzemeleri

Tabanı için;

  • Sekiz adet bisküvi
  • bir avuç fındık
  • 50 gram tere yağı
  • Dört adet limon
  • Beş çorba kaşığı şeker
  • Bir çorba kaşığı nişasta
  • 4 çorba kaşığı mascarpone peyniri
  • Üç çorba kaşığı pudra şekeri
  • 15 adet frambuaz

Süsleme için;

  • dört adet frambuaz
  • Rendelenmiş çikolata
  • Bir kaç adet taze nane yaprakları

Tablolar puanlar verildikçe güncellenmektedir. 1 Dakikada bir sayfayı buraya tıklayarak yenileyiniz.

Kaynana İlhame‘nin verdiği Puanlar

Elvan 1
Cansu 3
Hatice ⇒ İlhame’nin gelini
5
Elif 2

 

Kaynana Sevgül‘ün verdiği Puanlar

Elvan 1
Cansu Sevgül’ün Gelini 5
Hatice 2
Elif 3

 

Kaynana Ziyafet‘in verdiği Puanlar

Elvan 1
Cansu 3
Hatice 2
Elif Ziyafet’in Gelini 5

 

Kaynana Şennur’un verdiği Puanlar

Elvan⇒Şennur’un gelini 5
Cansu 2
Hatice 2
Elif 1

 

Gelinlerin 30 Kasım Cuma Günü Toplam Puanlar ve Haftalık Puan Durumu

Gelin Adı Pzt Sal Çrş Prş Cum Haftalık Puanlar
Elvan 7 10 15 5 9 46
Elif 11 13 10 12 11 57
Cansu 13 7 12 10 13 55
Hatice 18 15 4 15 11 63

 

Gelinim Mutfakta 30 Kasım Cuma Çeyrek Altını Kim Kazandı?

= Cansu

Gelinim Mutfakta 30 Kasım Cuma Günü Kim Elendi?

= Elvan

Gelinim Mutfakta 30 Kasım Cuma Günü Bildikleri kim aldı?

=Hatice

Bu hafta (26-30 Kasım) gelinlerin hangi kaynanadan kaç puan aldığını, günlük ve haftalık puan durumunu buradan çok detaylı görebilirsiniz. Tıklayın!

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 12.15’te Kanal D’de!