26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?


Güncelleme: 28 Nisan 2019 : 11:19
0
26 nisan -gelinim-mutfakta-puan-durumu

Kanal D gündüz kuşağının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta her hafta cuma günü bir yarışmacının elendiği Gelinim Mutfakta her pazartesi elenen yarışmacılar yerine yeni yarışmacılar katılıyor. Reytinglerde oldukça başarılı bir ivmesi olan gündüz kuşaklarının vazgeçilmez yarışmasına geçtiğimiz hafta elenen yarışmacıların yerine yeni yarışmacılar geldi.

Ekranların sevilen programı Gelinim Mutfakta bugün de birbirinden iddialı kayınvalide ve gelinleriyle biz izleyicileri ekran başına topladı.  Gündüz kuşağı reytinglerinde başarılı bir ivme ile devam eden program sevilen yarışmacıları ve kaynanaları ile izlenmeye devam ediyor. Fenomen olan kaynanalar artık sosyal medya da takipçilere sahip kazandıkları çeyrekler dışında kazandığı takipçilerle adından bahsediyor.

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programının bu haftaki birincisi belli oldu. Bugün Gelinim Mutfakta programında haftanın finali ekranlara geldi. Peki, günün birincisi kim oldu? Bu haftanın birincisi kim oldu? Tüm bu soruların cevaplarını Kanal d izleyicileri için yazımızın devamında ulaşabilirsiniz.

Günün Birincisi Olup Çeyrek Altını Alan Yarışmacımız Kim Oldu?

Haftalardır başarısından söz ettiren gelinimiz Ezgi 35 bileziğe doğru gidiyor. İki gündür birinci olan Ezgi Gelinim Mutfakta programında başarısından söz ettiriyor. Cuma günü 16 puan alarak çeyrek altın alan yarışmacımız Ezgi oldu.

Günün En Düşük Puanını Alıp Programa Veda Eden Yarışmacı Kim Oldu?

Bu Hafta Gelinim Mutfakta programında elenen isim 54 puanla Emine Hanım ve gelini Rabia oldu.

HAFTANIN PUAN TABLOSU

Haftanın en yüksek puanını alan gelini 66 puanla Güngör oldu.

Ezgi ise 64 puan alarak haftanın ikincisi olmuştur.

Gülcan ise 59 puanla haftanın üçüncüsü oldu.

Puan tablosuna göre 5 altın bileziğin sahibi Güngör oldu.

Elenen isim ise 54 puanla Emine Hanımın gelini Rabia oldu.

Elenen  yarışmacıların yerine haftaya yarışmaya kimin katılacağı ise merakla bekleniyor.