Gelinim Mutfakta 201.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı!


Güncelleme: 23 Aralık 2018 : 17:06
0

Gelinim Mutfakta 201.Bölümde Neler Olacak!

Kanal D gündüz kuşağının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta her hafta cuma günü bir yarışmacının elendiği Gelinim Mutfakta her pazartesi elenen yarışmacılar yerine yeni yarışmacılar katılıyor. Reytinglerde oldukça başarılı bir ivmesi olan gündüz kuşaklarının vazgeçilmez yarışmasına geçtiğimiz hafta hiçbir gelin ve kaynana Gelinim Mutfakta programına veda etmedi.

Geçtiğimiz haftanın finalinde hiçbir gelin ve kaynana elenmezken bileziği kazanan ise Elif ve kaynanası Ziyafet Hanım olmuştur. Ziyafet Hanım gelininin bu başarısını takdir eden Ziyafet Hanımın sevinci ve heyecanı yeni haftanın ilk günü ekranlara yansıdı. Ziyafet Hanım gelininin kazandığı altınları kutlamak için hazırladığı pankartı Elif’in çalıştığı mutfağın arkasına asarak nispet yaptı diğer gelin ve kaynanalara. Ekranların sevilen programı Gelinim Mutfakta bugün de birbirinden iddialı kayınvalide ve gelinleriyle biz izleyicileri ekran başına topladı.

Gelinim Mutfakta 200.Bölümde Neler Yaşandı?

Gelinim Mutfakta programının 200.bölümünde neler yaşandı. Kim günün birincisi kim oldu? Haftanın birincisi olup 5 altın bileziği alan gelin ve kayınvalidesi kim oldu? Gelinim Mutfakta 200.Bölümünde Hangi yemek yapıldı.

Gelini Mutfakta haftanın finalinde gelinlerimiz ve kayınvalidelerimiz çok eğlenceli bir final geçirdiler. Önceki günlere göre bugün gelinlerimiz biraz daha durgundu buda haftanın finali olmasından dolayıydı Hiçbir gelin ve kaynana elemeyeceğini duyduktan sonra neşeleri katlandı. Cuma günü gelinlerimiz ve kayınvalidelerine bir soru yönetildi. Gelinleriniz veya kayınvalideniz çok istediği bir şeyin gerçekleşmesi için ömrünüzden 3 yıl verir misiniz? Kayınvalidelerimizin hiçbiri gelinlerinin isteklerini gerçekleştirmek için ömürlerinden 3 yıl vermeyecklerini söylediler. Ama geldiği günden beri kayınvalidesini çok sevdiğini annesi gibi gördüğünü söyleyen Yağnur Kayınvalidesinin isteğini gerçekleştireceğini söyledi.200.bölüme özel misafir ise Gülben Ergen oldu. Pastalar kesildi şarkılar söylendi danslar edildi. 300.bölümü görmek dileğiyle.

Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Haftalardır kayınvalidesiyle bir mücadele içersinde olan güzeller güzeli gelinimiz Elif iki hafta üst üste bilezikleri alarak 10 altın bileziğin sahibi oldu. Elif ve Ziyafet hanımın mutluluğu gözlerinden okunmaktadır.

201.Bölümün de Neler yaşanacak?

Gelinim Mutfakta Fragmanında gördüğümüz kadar analiz edeceğiz. Fragmana göre Yağnur artık bütün gelinlerle arası kötüdür. Cansu ile Yağnur’un arası git gide kötü olmaya başlamıştır. Anlayacağınız Gelinim Mutfakta programında soğuk rüzgâr esmektedir. Cansu artık kaynansının Elif’in tabağını bulup ona bir puan vermesini istemiştir. Geldiği günden beri Sevgül hanımla arası kötü olan Yağnur soğuk rüzgar esmeye devam etmektedir.