2019 Yılı Ocak Ayının Kore Dizi Rehberi


Güncelleme: 16 Aralık 2018 : 23:15
0

2018’in son ayının ortasına gelmiş bulunmaktayız. Kore dizileri 2019 yılınının Ocak ayıyla beraber biraz daha durulmaya başlayacak. Aralık ayında başlayan dizilerin Ocak ayında devam etmesinin etkisi bu konuda büyüktür. İşte Ocak ayında yayımlanacak yeni Kore dizilerinin listesi.

Best Chicken

2 Ocak 2019 tarihinde gece 23.00’da yayımlanmaya başlayacaktır. Dizi 12 bölüm sürecek ve bölümler çarşamba ver perşembe günleri yayımlanacak. Dizi hakkındaki tüm bilgileri Yeni Dizi Best Chicken’ın Konusu ve Kadrosu yazımızda bulabilirsiniz.

What’s the problem, Poong Sang?

What’s the problem, Poong Sang? dizisi KBS2 kanalında Ocak ayında yayımlanacak bir dram dizisidir. Dizinin başrollerinde Yu Jun Sang, Oh Ji Ho ve Jeon Hye Bin yer almaktadır. Dizide Poong Sang adında 4 kardeşine bakmaya çalışan bir adam anlatılmaktadır. Poong Sang’a ve kardeşlerine ailesi destek olmamaktadır. Poong Sange ve kardeşleri Jin Sang, Jung Sang, Hwa Sang ile We Sang’ın başından geçenleri izleyeceğiz.

The Crowned Clown

The Crowned Clown yeni Kore dizileri 2019 yılı için en çok beklenen dizidir. Dizinin başrollerinde Yeo Jin Goo, Lee Se Young ve Kim Sang Kyung yer almaktadır. Dizi hakkındaki tüm bilgileri Yeo Jin Goo’nun Yeni Dizisi The Crowned Clown’dan İlk Afiş Yayımlandı! yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Kingdom

Kingdom 25 Ocak 2019 tarihinden Netflix üzerinden yayımlanacak bir zombi dizisidir. Dizi eski çağlara ait bir zombi saldırısını anlatmaktadır. Başrollerinde Joo Ji Hoon, Bae DooNa ve Ryu Seung Ryong yer almaktadır. Dizi hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler Netflix’in Yeni Zombi Dizisi Kingdom Konusu ne? Oyuncu Kadrosu? Ne Zaman Başlayacak? yazımıza bakabilir.

Item

Item 2019 yılının başında yayımlanacak olan bir aksiyon ve gerilim dizisidir. Dizinin başrollerinde Joo Ji Hoon, Jin Se Yeon ve Kim Kang Woo yer almaktadır. Dizi hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler Yeni Dizi Item’den İlk Fragman Yayımlandı Konusu ne? Oyuncular kim? yazımıza göz atabilir.

Touch Your Heart

Touch Your Heart romantik Kore dizilerini sevenlerin merakla beklediği bir yapımdır. Goblin dizisinden tanıdığımız Lee Dong Wook ve Yoo In Na aralarındaki muhteşem uyumu bu dizi ile bize daha çok gösterecekler. Dizi hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler Lee Dong Wook ve Yoo In Na’nın Yeni Dizisi Touch Your Heart Ne Zaman Başlayacak? yazımıza bakabilir.