Yeni Dizi Best Chicken’ın Konusu ve Kadrosu


Güncelleme: 16 Aralık 2018 : 19:51
0

MBN kanalı ile Dramax 2019 yılında başlayacak yeni dizisi The Best Fried Chicken (Best Chicken olarak da biliniyor) için ilk afişini yayımladı. Best Chicken Kore dizisi için şu ana kadar verilen tüm bilgileri sizinle paylaşacağız. İlk olarak dizi MBN kanalında 2 Ocak 2019 günü yayımlanmaya başlayacak. Çarşamba ve perşembe günleri Best Chicken Kore saati ile 23.00’da yayımlanacak. Toplam 12 bölüm olacak dizinin çekimlerine Eylül ayında başlanılmıştır.

Best Chicken dizisinin konusu:

Park Choi Go, büyük bir şirkette çalışmaktadır. Kendisi aslında bir tavuk restoranı açmak istemektedir. Seo Bo Ah webtoon (bilgisayar aracılığıyla yapılan çizgi roman) yazarı – çizeri olmak istemektedir. Şu anda kendisi büyükbabasının bıraktığı saunada yaşamakta ve işletmektedir.  Bo Ah kendini insanlardan soyutlamıştır. Bu iki kişinin yolu kesişecektir.

Best Chicken dizisinin kadrosu:

The Best Fried Chicken dizisinin başrollerinde Park Sun Ho, Kim So Hye ve Joo Woo Jae yer almaktadır. Bu isimlerin dışında Lee Seung Hyub, Myung Gye Nam, Kim Seo Ra, Hong Soon Chang, Son Min Ji, Jun Sung Hwan, Yoo Moon Chi, Jo A Young, Na Jong Chan ve An Young Chae bulunmaktadır.

Başrolleri tanıyalım:

Park Sun Ho: Dizide Park Choi Go karakterini canlandırmaktadır. Park Sun Ho, 9 Mayıs 1993 doğumludur. İlk olarak 2013 yılında diizilerde oynamaya başlamıştır. Şu ana kadar Golden Rainbow, Start Again, Hospital Ship ve A Poem A Day gibi dizilerde yer almıştır.

Kim So Hye: Dizide Seo Bo Ah karakterini canlandırmaktadır. Kim So Hye 19 Temmuz 1999 yılında doğmuştur. Kendisi popüler bir grup olan I.O.I grubunun üyelerinden biriydi. Şu ana kadar bir dizide rol aldı ve o dizi Queen of Ring isimli kısa bir diziydi.

Joo Woo Jae: Dizide Andrew Kang karakterini canlandırmaktadır. Joo Woo Jae 28 Kasım 1986 yılında domuştur. 2016 ilk dizisinde rol almıştır ve bu dizide sadece bir bölüm içerisinde ufak bir rol almıştır. Bunun dışında Fluttering Warning dizisinde rol almıştır. Bu dizi, Woo Jae’nin rol alacağı üçüncü dizi olacaktır.

The Best Fried Chicken Kore dizisi hakkında yayımlanan bilgiler şu anlık bu kadardır. Yakın zamanda başlayacak olan dizinin yayımlanan fragmanları ise aşağıdadır.