Yang Se Jong ve Woo Do Hwan’ın Yeni Dizisi: My Country


Güncelleme: 22 Aralık 2018 : 01:29
0

Popüler oyuncular Yang Se Jong ve Woo Do Hwan’ın aynı dizide yer alacağı açıklandı. JTBC’nin 2019 yılının ikinci yarısında yayımlayacağı My Country dizisi bu ikilinin rol alacağı dizi olacak. Dizi hakkında yayımlanan bilgileri aktarmadan önce oyuncuları tanıyalım:

Yang Se Jong

Yang Se Jong kimdir? Yang Se Jong 23 Aralık 1992 tarihinde dünyaya gelen genç bir aktördür. İlk olarak 2016 yılında Romantic Doctor, Teacher Kim dizisinde yer almıştır. 2017 yılında Saimdang, Lights Diary, Duel ve 2 ödül kazanmasını sağlayan Temperature of Love dizilerinde yer almıştır. 2018 yılının ses getiren yapımlarından olan Still 17 de yar aldığı bir diğer yapımdır. Henüz bir filmde rol almamıştır.

Woo Do Hwan

Woo Do Hwan 12 Temmuz 1992 doğumludur. 2012’den beri ekranlarda yer almaktadır. Woo Do Hwan dizileri arasından Shut Up flower Boy Band, Mad Dog ve Great Seducer en dikkat çekenler olmuştur. Şu ana kadar biri henüz vizyona girmemiş olan 3 filmde yer almıştır. İlk filmi 2016 yılında yayımlanan Operation Chromite filmidir. Diğer filmi de yine aynı yıl yayımlanan Master filmidir. 2019 yılında yeni filmi The Divine Fury vizyona girecektir.

My Country dizisinin konusu

My Country Kore dizisi Goryeo döneminde geçmektedir. Seo Hwi (Yang Se Jong) bir savaşçıdır. Babası Seo Geom ünlü bir komutandır. Seo Hwi asla haksızlığa gelememektedir. Hayatı cehenneme dönecektir ama yine de gülümsemekten vazgeçmeyecek.
Nam Sun Ho (Woo Do Hwan) akıllı ve ünlü biridir. Annesi alt sınıfa ait olarak doğduğu için etrafındakiler Nam Sun Ho’yu küçümsemeye çalışmaktadır. Askerlik sınavını geçmek istemektedir. Babasının yolsuzluk skandalı çıkınca bu rüyasına ulaşmak artık imkansız hale gelir. İşler daha kötü bir duruma girer ve kendini Seo Hwi ile karşı karşıya bulur.

Diziyi Wonderful Days, The Innocent Man ve Rain or Shine dizilerinin de yönetmenliğini yapan Kim Jin Won yönetecektir. Senaryoyu ise Inspiring Generation ve The Master of Revenge dizilerini yazan Chae Seung Dae üstlenmiştir. Dizinin yayın tarihi ve bölüm sayısı kesin olarak belirtilmemiştir. Fakat, 2019 yılının ikinci yarısında başlaması beklenmektedir.