Yeni Dizi: Left-Handed Wife Konusu ve Oyuncu Kadrosu


Güncelleme: 24 Aralık 2018 : 01:53
0

2019 yeni Kore dizileri içinde reytinglerde iyi bir sıralamaya sahip olması beklenilen Left-Handed Wife da bulunmaktadır. Left-Handed Wife dizisi KBS2 kanalında 2 Ocak 2019 tarihinde yayımlanacaktır. Dizi haftaiçi her gün saat 19.50 ile 20.30 arasında yayımlanacaktır. Dizi 100 bölüm sürecektir. Başlaması için Love to the End dizisinin bitmesi beklenmektedir. Left-Handed Wife hakkında paylaşılan bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

Left-Handed Wife dizisinin konusu

Yeni Kore dizisi Left-Handed Wife’ın konusu dram üzerine kurulmuştur. Lee Soo Ho ve Oh San Ha birbirlerine çok aşık bir çifttir ve evlenmeye karar verirler. Evlendikten sonra balayına giderken Lee So Ho çok kötü bir kaza geçirir. Bu kaza sonucunda Lee Soo Ha hafıza kaybı yaşar. Bu sırada Oh San Ha kocasının başına gelen bu durumdan habersizdir ve onu aramaktadır. Aslında bütün bu yaşananlar birileri tarafından planlanmıştır. Lee So Ho ve Oh San Ha çiftinin mutluluklarına kim engel olmak istemektedir?

Left-Handed Wife dizisinin kadrosu

Lee Soo Kyung: Dizide Oh San Ha karakterini canlandırmaktadır. 13 Mart 1982 doğumludur. 2004 yılında dizilerde oynamaya başlamıştır. Özellikle Dae Mul, Bring It On Ghost, What’s Wrong With Secretary Kim ve Let’s Eat dizileri ile tanınmakatdır.
Kim Jin Woo: Dizide Lee Soo Ho ve Park Do Kyung karakterlerini canlandırmaktadır. 17 Temmuz 1983 doğumludur. İlk olarak 2009 yılında ekranlara çıkmıştır. Özellikle Queen In Hyun’s Man, The Birth of a Family, My Lovely Girl ve Welcome to Waikiki dizileriyle bilinmektedir.
Jin Tae Hyun: Dizide Kim Nam Joon karakterini canlandırmaktadır. 15 Şubat 1981 doğumludur. 2002 yılından itibaren dizilerde yer almaktadır. Özellikle The Snow Queen, You Stole My Heart, Hotel King ve Monster dizileriyle tanınmaktadır.
Ha Yeon Joo: Dizide Esther Jung karakterini canlandırmaktadır. 6 Ağustos 1987 doğumludur. 2008 yılından itibaren dizilerde yer almaktadır. Özellikle In Need Romance, Miss Korea, Dating Agency: Cyrano, Its Okay Thats Love ve Entourage dizileriyle tanınmaktadır.

Dizi hakkında yayımlanan bilgiler bu kadardır. Tam kadro ve konu ilk bölüm ile beraber daha düzgün bir şekilde yayımlanacaktır. 2 Ocak 2019 tarihinde yayımlanacak olan Left-Handed Wife draması için beklemede kalın.