Tek Bölümlük Dizi: Goodbye My Life Konusu ve Oyuncu Kadrosu


Güncelleme: 22 Aralık 2018 : 00:57
0

tvN kanalının 2017 yılından beri yayımladığı tek bölümlük dizi serilerinden biri olan Goodbye My Life dizisi 2018 yılında yayımlanacak olan son tek bölümlük dizidir. tvN kanalı aslında bu tek bölümlük dizilere Drama Stage adı verilmektedir. Bu diziden önce yayımlanan diğer drama stage bölümü için Tek Bölümlük Dizi: Push and Out of Prison Konusu ve Oyuncu Kadrosu yazımıza bakabilirsiniz. Goodbye My Life ile 2019 yılının 10 bölümlük 2019 drama stage serisinin 6 bölümü tamamlanmış oluyor.

Goodbye My Life dizisinin konusu

Goodbye My Life Kore dizisi yakın bir gelecekte geçmektedir. Bilim kurgu unsurları taşımaktadır. Tedavi edilemez hastalığa yakalanan bir baba bulunmaktadır. Bu babanın fazla ömrünün kalmadığı da söylenmiştir. Bab, oğlu için kendisinin klonunu yaptırmak istemektedir. Çünkü kendisi olduğunda oğlu yalnız kalacaktır. Bunu istemediği için klon yapmaya yönelmiştir.

Goodbye My Life dizisinin oyuncu kadrosu

Drama Stage: Goodbye My Life kadrosunda aşağıdaki isimler yer almaktadır:

Choi Duk Moon: Dizide Kim (baba) karakterini canlandırmaktadır. 1970 yılında doğmuştur. Birçok dizi ve filmde yer almıştır. Özellikle Reply 1994, Ho Gu’s Love, Cheer Up ve Hello, My Twenties! dizileri ile tanınmaktadır. Ayrıca yer aldığı The Thieves ve Manhole filmleri de gişelerde iyi sonuçlar elde etmiştir.
Nam Da Reum: Dizide oğul akrakterini canlandırmaktadır. 13 Haziran 2002 tarihinde dünyaya gelmiştir. 2009’dan beri ekranlarda yer almaktadır. İlk olarak Boys Over Flowers dizisinde yer almıştır. Ayrıca Dong Yi, Pinocchio, Entourage, Goblin ve While You Were Sleeping dizilerinde yer almıştır. 2019’da yayımlanacak olan yeni dizisi hakkında daha fazla bilgi almak için Beautiful World Oyuncu Kadrosu ve Konusu Açıklandı yazımıza bakabilirsiniz.
Han Sun Hwa: Dizide Yoon karakterini canlandırmaktadır. 6 Ekim 1990 tarihinde doğmuştur. Secret grubunun eski üyesidir. 2013’te oyunculuğa başladı. School 2017, Marriage Not Dating ve My Husband Oh Dak Joo gibi dizilerde yer almıştır.

Goodbye My Life Insurance adıyla da bilinen dizi 29 Aralık 2018 cumartesi gecesi Kore saati ile 00.00’da tvN kanalında yayımlanacaktır. 1 hafta sonra ise diğer başka bir tek bölümlük dizi yani drama stage bölümü yayımlanacaktır.