Tek Bölümlük Dizi: Push and Out of Prison Konusu ve Oyuncu Kadrosu


Güncelleme: 18 Aralık 2018 : 13:04
0

Drama Stage tvN kanalı tarafından yayımlanan tek bölümlük dizilerin aldığı genel bir isimdir. 2017 yılında ilk dizi yayımlanmıştı. 2019’a geçmeden önce 2018’in sonda bir önceki Drama Stage bölümü ekranlarda olacak. Push and Out of Prison dizisi 22 Aralık günü Kore saati ile 00.00’da yayımlanacak. Bölümün ne kadar süreceği hakkında bir bilgi henüz verilmedi.

Push and Out of Prison dizisinin konusu:

Joo Young küçük bir ofiste çalışmaktadır. Hayatı monotonlaşmış ve iş ile ev arasında gitmektedir. Bir gün kendisine yeni bir telefon almak ister. Bu telefonu aslında işiyle özel hayatını ayırmak için kullanacaktır. Aldığı telefon ise ikinci eldir. Bu telefon eskiden Hee Joo adında bir ortaokul öğrencisine aittir. Joo Young telefonda Hee Joo’ya sosyal medya üzerinden zorbalık yapıldığını görür. Normalde Joo Young başkalarının hayatına karışan ya da önemseyen biri değildir. Fakat, Hee Joo’nun hayatını kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Push and Out of Prison Kore‘de büyük bir sorun haline gelmeye başlayan sosyal medya zorbalığı ve netizen kültürünü eleştirmektedir.

Push and Out of Prison dizisinin oyuncu kadrosu:

Jung Eugene: Dizide Joo Young karakterini canlandırmaktadır. Jung Eugene, 19 Şubat 1989 tarihinde dünyaya gelmiştir. 2015 yılında oyunculuğa başlamıştır. Moorim School, W, Something in the Rain ve Still 17 dizileriyle bilinmektedir. Şu ana kadar sadece bir filmde oynamıştır. Bu film 2016 yılında yayımlanan Like for Likes filmidir.
Jo Soo Ji: Dizide Hee Joo karakterini canlandırmaktadır. Jo Soo Ji, 24 Nisan 2005 tarihinde doğan genç bir yıldızdır. Oyunculuğa 2016 yılında başlamıştır. Ms. Hammurabi ve Still 17 dizilerindeki rolleriyle dikkat çekmiştir. Şu ana kadar üç tane sinema filminde oynamıştır.
Push and Out of Prison Kore dizisi hakkında şu ana kadar yayımlanan bilgiler bunlardır.

Kadroda ön planda olan iki kişi bulunacaktır. Dizi 22 Aralık gecesi yayımlandıktan sonra diğer Drama Stage dizisi 1 hafta sonra 29 Aralık’ta yayımlanacaktır. O dizinin ismi Goodbye My Life Insurance olarak belirtilmiştir. Diğerlerinden farklı olarak Goodbye My Life Insurance dizisinde bilim kurgu unsurları daha fazla yer alacaktır. Sırasıyla hafta bir Drama Stage bölümleri yayımlanmaya devam edecek en son bölüm ise 2 Şubat’ta yayımlanacaktır.
Dizinin fragmanı: