The Crowned Clown Dizisinden Yeni Fragmanlar Yayımlandı


Güncelleme: 22 Aralık 2018 : 22:49
0

The Crowned Clown Kore dizisi 2019 yılına damga vuracak yapımlardan biri olacaktır. Dizi 7 Ocak 2019 tarihinde tvN ekranlarında yayımlanacaktır. Dizinin yayımlanma günleri Mama Fairy and the Woodcutter dizinin bitmesiyle beraber pazartesi ve salı günleri Kore saatiyle 21.30 olarak belirlenmiştir.

The Crowned Clown Konusu

The Crowned Clown konusu 2012 yapımlı olan Masquerade filminden uyarlanmıştır. Masquerade’in başrollerinde Lee Byung Hun, Han Hyo Joo ve Ryu Seung Ryong gibi isimler yer almıştır. Film gişelerde çok büyük başarı elde etmiştir.
Bu duruma göre The Crowned Clown dizisi Joseon döneminde geçen bir hikayeyi anlatmaktadır. Kral Lee Hun kendisine karşı ayaklanmaların olduğunu ve suikast düzenleneceği hakkında bilgi edinmiştir. Kral Lee Hun bu olay karşısında bir şey yapması gerektiğinin farkına varır ve bu yüzden kendisi gibi davranacak birini arar. Ha Sun adındaki bir soytarı krala çok benzemektedir ve o kralın yerine geçer. Kralın yerine geçen bu sahte kral kendini beklenmedik bir aşkın içinde bulur ve Kraliçe Yoo So Woon’a aşık olur.
Ha Sun küçükken ailesi vefat etmiş ve açlıktan ölmek üzereyken bir soytarı grubu tarafından bulunmuştur. Bu kişilerce büyütülen Ha Sun kral için gösteri düzenlediğinde ona benzerliği farkedilir ve birden kendini sarayın içinde bulur.

Dizinin Karakterleri

 

Yeo Jin Goo dizide Lee Hun ve Ha Sun karakterlerini canlandırmaktadır.

Lee Se Young dizide Kraliçe Yoo So Woon karakterini canlandırmaktadır.

Kim Sang Kyung dizide Lee Kyu karakterini canlandırmaktadır.

The Crowned Clown kadrosunda Yeo Jin Goo, Lee Se Yong, Kim Sang Kyung  dışında Kwon Hae-Hyo, Jung Hye-Young, Jang Young-Nam, Yun Jong-Seok, Oh Ha-Nee, Yoon Kyung-Ho, Seo Yoon-A, Lee Gyu-Han, Lee Moo-Saeng ve Jang Gwang gibi isimler yer almaktadır. Masquerade filminin popülerliği ve Yeo Jin Goo’nun da gitgide artan hayran kitlesi olması bunu tetiklemektedir. Ayrıca Lee Se Yong bu dizi ile geri dönüş yapacak. Kendisi en son 2017 yılında bir dizide yer almıştı.

Dizinin ilk afiş ve fragmanlarını Yeo Jin Goo’nun Yeni Dizisi The Crowned Clown’dan İlk Afiş Yayımlandı! yazımızda bulabilirsiniz.

The Crowned Clown dizisi için yayımlanan yeni fragmanlar: