Yeo Jin Goo’nun Yeni Dizisi The Crowned Clown’dan İlk Afiş Yayımlandı!


Güncelleme: 6 Aralık 2018 : 23:11
0

Son dönemlerin popüler aktörlerinden biri olan Yeo Jin Goo hiç ara vermeden ekranlarda bulunmaya devam ediyor. En son 2018 yılı içerisinde yayımlanan Absolute Boyfriend dizisinde yer almıştı. Sonrasında Yeo Jin Goo The Crowned Clown dizisi için hazırlandı. Dizi 7 Ocak 2019 tarihinde başlayacak. Fakat öncesinde 1 Ocak 2017 tarihinde 0. bölüm adında bir plot bölüm yayımlanacaktır. Dizi tvN kanalında pazartesi ve salı günleri Mama Fairy and the Woodcutter dizisinden sonra yayımlanacaktır. Henüz kaç bölüm olacağı hakkında bir açıklama yapılmadı fakat 16 bölüm süreceği düşünülmektedir.

Dizi ne hakkında olacak?

The Crowned Clown konusu 2012 yapımlı olan Masquerade filminden uyarlanmıştır. Masquerade’in başrollerinde Lee Byung Hun, Han Hyo Joo ve Ryu Seung Ryong gibi isimler yer almıştır. Film gişelerde çok büyük başarı elde etmiştir.
Bu duruma göre The Crowned Clown dizisi Joseon döneminde geçen bir hikayeyi anlatmaktadır. Kral Lee Hun kendisine karşı ayaklanmaların olduğunu ve suikast düzenleneceği hakkında bilgi edinmiştir. Kral Lee Hun bu olay karşısında bir şey yapması gerektiğinin farkına varır ve bu yüzden kendisi gibi davranacak birini arar. Ha Sun adındaki bir soytarı krala çok benzemektedir ve o kralın yerine geçer. Kralın yerine geçen bu sahte kral kendini beklenmedik bir aşkın içinde bulur ve Kraliçe Yoo So Woon’a aşık olur.
Ha Sun küçükken ailesi vefat etmiş ve açlıktan ölmek üzereyken bir soytarı grubu tarafından bulunmuştur. Bu kişilerce büyütülen Ha Sun kral için gösteri düzenlediğinde ona benzerliği farkedilir ve birden kendini sarayın içinde bulur. Dizi Kore’de seyircilerin merakla beklediği yapımlar arasındadır.

The Crowned Clown kadrosunda Yeo Jin Goo (Kral Lee Hun – Ha Sun), Lee Se Yong (Kraliçe Yoo So Woon), Kim Sang Kyung (Lee Kyu), Kwon Hae Young (Woon Shim) ve Jang Gwang (Jo) gibi isimler yer almaktadır. Masquerade filminin popülerliği ve Yeo Jin Goo’nun da gitgide artan hayran kitlesi olması bunu tetiklemektedir. Ayrıca Lee Se Yong bu dizi ile geri dönüş yapacak. Kendisi en son 2017 yılında bir dizide yer almıştı.

The Crowned Clown için yayımlanan fragman: