Beuatiful World Oyuncu Kadrosu ve Konusu Açıklandı


Güncelleme: 18 Aralık 2018 : 11:48
0

JTBC, Sky Castle dizisinden sonra hangi diziyi yayımlayacağını duyurdu. Okulda yaşanan zorbalıkları gözler önüne sereceği Beautiful World dizisi 2019 yılında yayımlanacak. Bu yüzden dizinin Nisan ayında başlayacağı ve cuma ile cumartesi günleri Kore saati ile 23.00’da yayımlanacağı düşünülmektedir. Dizinin kaç bölüm olacağı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Beuatiful World’ün konusu

Beautiful World Kore dizisi okul hayatında yaşanan ve gerek aileler gerekse okul yönetimi tarafından saklanan zorbalığı konu alacaktır. Park Moo Jin ve Kang In Ha evlilerdir. Park Moo Jin bir lisede öğretmenken Kang In Ha bir fırın işletmektedir. İkisinin ayrıca bir oğlu bulunmaktadır. Mutlu bir hayat süren bu ailenin mutluluğuna gölge düşecektir. Ortaokul üçüncü sınıfa giden oğulları ciddi bir şekilde yaralanmış olarak eve gelir. Ailesi onun bu yarayı okuldaki öğrencilerden biri yüzünden aldığını düşünür ve bu olayı araştırmaya koyulur.
Oh Jin Pyo ve Seo Eun Joo da evli diğer bir çifttir. İkisi de varlıklı ailelerden gelmiştir ve hiçbir zaman zorluk ya da düşkünlük çekmemişlerdir. Oh Jin Pyo, ailesinin kurduğu özel bir okulun müdürüdür. Bu ailenin bir oğlu bulunmaktadır. Oğulları büyük bir soruna yol açacaktır ve Oh Jin Pyo ile Seo Eun Joo bu sorunu çözmek yerine üstünü saklamaya çalışacaktır.

Beautiful World oyuncu kadrosu:

Park Hee Son: Dizide Park Moo Jin karakterini canlandıracaktır. Park Hee Son, 13 Şubat 1970 tarihinde dünyaya gelmiştir. Kendisi 2002 yılında oyunculuğa başlamıştır. Şu ana kadar 3 dizide rol alsa da birçok sinema filmi ile oldukçe sevilen oyunculardan biri olmuştur. Ayrıca kendisi gibi oyuncu olan Park Ye Jin ile evlidir.
Choo Ja Hyun: Dizide Kang In Ha karakterini canlandıracaktır. Choo Ja Hyun, 20 Ocak 1979 tarihinde dünyaya gelmiştir. 1999 yılından beri ekranlarda bulunmaktadır. Hem dizilerde hem de sinema filmlerinde rol almıştır. Yu Xiaoguang ile evlidir.
Oh Man Seok: Dizide Oh Jin Pyo karakterini canlandırmaktadır. 30 Ocak 1975 tarihinde dünyaya gelmiştir. 2004 yılında oyunculuğa başlamıştır. Özellikle What’s Up, Wild Romance ve King And I gibi diziler ile Liar, Finding Mr. Destiny ve Countdown gibi filmlerle tanınmaktadır.
Cho Yeo Jung: Dizide Seo Eun Joo karakterini canlandıracaktır. 10 Şubat 1981 tarihinde doğmuştur. 2002’de oyunculuğa başlamıştır. Birçok dizi ve filmde rol almıştır.

Beautiful World Kore‘nin bilinen sorunlarından biri olan zorbalığı ele aldığı için 2019’un dikkat çeken yapımlarından biri olacağı düşünülmektedir.