Yeni Dizi Item’den İlk Fragman Yayımlandı Konusu ne? Oyuncular kim?


Güncelleme: 7 Aralık 2018 : 13:50
0

Item Kore dizisi 2019 yılının Şubat ayında MBC ekranlarında yayımlanacak olan gerilim ve aksiyon türlerine ait bir dizidir. Dizi pazartesi ve salı günleri Şubat ayında biten Less Than Evil dizisinin yerine yayımlanacaktır. Dizinin bir bölümü 35 dakika olup her gün haftada 2 bölüm yayımlanacaktır. Senaryo okumalarına Eylül ayının ortasında başlanıldı ve çekimlerde Eylül sonu gibi başladı.

Item dizisinin konusu nasıl olacak?

Dizinin konusu Min Hyung ve Kim Joon Seok adlı internet yazarları – çizerleri tarafından yaratılmış olan Item adlı webcomic (online yayımlanan çizgi roman) yayınlarından uyarlanmıştır. Bu webcomic, Save Me dizisinin senaryosundan da bildiğimiz Jung Yi Do tarafından düzenlenerek yayımlanmaya uygun hale getirilmiştir.
Dizide etrafındaki doğaüstü güçleri ortaya çıkarmaya çalışan bir adam ve kadın anlatılmaktadır. Kang Gon iyi kalpli ve adalet duygusu olan bir savcıdır. Kang Gon, yeğeni Da In’i kurtarmak için girdiği yolda kendini doğaüstü güçler tarafından çevrelenmiş bir öğenin ve bunun yüzünden oluşan olayların ortasında bulur. Kendisine bu görevinde bir profil uzmanı olan Shin So Young yardım edecektir.

Item dizisinin kadrosunda kimler var?

Joo Ji Hoon: Joo Ji Hoon dizide Kang Gon karakterini canlandırmaktadır. Joo Ji Hoon dizileri arasında Düşlerimin Prensi dizisi daha önce TRT ekranlarında yayımlanmıştı. Ayrıca 2019’un Ocak ayında başlayacak olan Kingdom dizisi hakkında bilgi almak için Netflix’in Yeni Zombi Dizisi Kingdom yazımızı okuyabilirsiniz.
Jin Se Yun: Jin se Yun dizide Shin So Young karakterini canlandırmaktadır. Jin Se Yun dizileri arasında Bridal Mask, Five Fingers ve Doctor Stranger gibi diziler çok sevilmişti.
Kim Kang Woo: Kim Kang Woo dizide Jo Se Hwang karakterini canlandırmaktadır.
Kim Yoo Ri: Kim Yoo Ri dizide Han Yoo Na karakterini canlandırmaktadır. Kendisi Kill Me Heal Me (Kanal 7 – Sil Baştan), Master’s Sun ve Marriage Contract gibi dizilerden tanımaktayız.

Item dizisi Joo Ji Hoon ve Jin Se Yun’un birlikte oynadığı ikinci dizi olacaktır. İkili ilk kez 2012 yılında yayımlanan Five Fingers dizisinde beraber rol almıştı. Item için beklemede kalın!

Item dizisinin yayımlanan fragmanı: