Lee Dong Wook ve Yoo In Na’nın Yeni Dizisi Touch Your Heart Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 6 Aralık 2018 : 01:34
0

Touch Your Heart Kore dizi sektörünün en çok sevilen ekran çiftlerinden biri olan Lee Dong Wook ve Yoo In Na’yı tekrar kaşımıza getirecek. Goblin dizisi yayımlandığı zaman reytingleri her zaman yüktek olmuştu ve dizi birçok ülkeden izlenilmişti. Bu popüler dizi içerisinde baş karakterlerden oluşan çiftten çok ikinci karakterlerden oluşan çift dikkat çekmişti. Bu çifti Lee Dong Wook ve Yoo In Na canlandırmıştı. Bunu gören yapımcılar bu çifte bir dizi daha çekme fırsatı sundular. Bunun üzerine Touch Your Heart web novel (internet üzerinden sunulan yayın) uyarlaması olan bir dizi için ikiliye teklif götürülüyor ve kabul ediliyor.

Touch Your Heart dizisinde ne anlatılacak?

Touch Your Heart konusu ile birçok izleyicinin ilgisini çekecektir. İnternet üzerinden paylaşılan kitabına göre dizinin konusu şu şekilde ilerleyecektir:
Oh Yoon Soo popüler bir aktristir. Güzelliği ile ilgi çekse de oyunculuğunun kötü olduğu bilinmektedir. Zengin bir ailenin oğluyla yaşadığı skandal yüzünden kariyerinde bir gerileme yaşamıştır. Bir gün Oh Yoon Seo sevilen bir senaristin onunla çalışmak istediğini ve yazdığı dizide ona başrol vermek istediğini öğreniyor. Senaryoda Oh Yoon Seo bir avukatın sekreterini canlandırmaktadır. Bu rolü oynamadan önce avukat sekreterliği üzerine deneyim kazanmak isteyen Oh Yoon Seo, gerçekten de bir avukatın yanında çalışmak istemektedir. Kwon Jung Rok bir avukattır ve patronunun isteği üzerine Oh Yoon Seo’nun yanında çalışağı şanslı kişi olacaktır. Kwon Jung Rok normalde soğuk davranan despot biridir. Onun tam tersi olan Oh Yoon Seo ile iş hayatında 6 ay geçirmesi gerekecektir. Bu ikilinin başına ne geleceğini diziyi izleyip göreceğiz.

Touch Your Heart oyuncuları ise; Oh Yoon Soo rolünde Yoo In Na, Kwon Jung Rok rolünde Lee Dong Wook oynayacaktır. Bu ikisi dışında kadroda Shin Dong Wook, Shim Hyung Tak ve Jang So Yeon gibi isimler yer alacaktır.

Touch Your Heart dizisi ne zaman başlayacak? Touch Your Heart dizisinin 2019 yılının Ocak ayında yayımlanacağı belirtilmiştir. Başlayacağı gün henüz belirtilmemiştir. Dizinin kaç bölüm süreceği hakkında da bilgi verilmemiştir.