Yeni Bir Ben Selime Kim? Yeni Gelen Yarışmacı Selime Ne İş Yapıyor 8 Ekim


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 00:21
0

Yeni Bir Ben haftanın ilk günü ile yine yeni yarışmacı eklenmesi ile devam ediyor. Günlük moda programı olan Yeni Bir Ben farklı kombinler ile yarışmacıları kendilerini bulmalarını sağlıyor. Ve bu program sayesinde kendini hayata küstüren kötü şeyler yaşayan kişilerde bir günde yeni bir ben oluyor. yarışmaya yeni katılan yeni bir ben Selime Hanım kim yarışmaya nereden Katılıyor ne iş yapıyor ayrıntılar haberimizdedir.

Bu gün yeni katılan yarışmacı Selime hanım oldu. Selime Hanım’ın ilk olarak yarışacağı kombin sosyal ağda bir fenomen kombini oldu. Bütün yarışmacılar bir hışımla başladı. Yeni gelen yarışmacı Selime, Selma’ ya destek olmaya geldiğini söyledi. Selma bu söze çok sevindi. Selma diğer yarışmacılarla pek anlaşamıyor o yüzden yeni yarışmacı ona moral oldu.

Selma bu gün fenomen internet şarkıcısı olmak istedi. Nesrin bu gün moda blogger’i kombini yapıyor. Ceylan fenomen bir ressam kombini yaptı. Azra’nın kombini fenomen astrolog kombini oldu. Hepsi birbirinden iddialı olarak koşuşturmaya başladı.

Azra cebinde kalan 30 TL ile çanta arayışlarına çıktı. Sıkı pazarlıklar sonunda Azra koşarak buluşma noktasına doğru ilerledi. Kombinlerini tamamlayan yarışmacılar jüriden yüksek not alma çabasıyla haftanın açılışını yaptılar. Bakalım haftanın finalinde kim elenecek kim birinci olacak?