Yeni Bir Ben 19 Ekim Cuma Kim Kazandı, Kim Elendi, Haftanın Puanları


Güncelleme: 19 Ekim 2018 : 19:26
0

Yeni moda ve değişim yarışması Yeni Bir Ben Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Programın bu haftaki finalinde neler yaşandı, 19 ekim Cuma kim kazandı, merak edilen konuların başında geliyor. İşte haftanın puanları ve kazananı… Yeni Bir Ben 19 Ekim kim kazandı?

Yarışmacılar 15 Ekim pazartesi günü Maskeli Balo konsepti ile yarıştılar. Nesrin ilk gün jüriden toplamda 5 puan aldı. Raşit 1, Tuvana 2 ve Şebnem 2 puan verdiler. Selma ise 6 puan aldı. . Raşit 1, Tuvana 3 ve Şebnem 2 puan verdiler. Azra da 5 puan aldı. Raşit 1, Tuvana 2 ve Şebnem 2 puan verdiler.

Ceylan 8 puan aldı. Raşit 2, Tuvana 3 ve Şebnem 3 puan verdiler. Nalan juri üyelerinden toplamda 12 puan aldı. Raşit 4, Tuvana 4 ve Şebnem 4 puan aldı. Yeni yarışmacı Nalan daha ilk günden iddialı olduğunu gösterdi.

16 ekim Salı günü yarışmacılarımız kumaş pantolon şıklığı konseptinde yarıştılar. Yarışmacılar toplamda Nesrin 8, Nalan 4, Ceylan 11, Azra 5 ve Selma 6 puan aldılar.

17 Ekim Çarşamba günü ise yarışmacıların konsepti “konbininde kadife kullan” idi. Nesrin 7, Nalan 11, Ceylan 4, Azra 7+? ve Selma 7 puan aldılar. Güne Nalan’ın aldığı puan damga vurdu. 18 ekim Perşembe günü ise Nesrin 11, Nalan 6, Ceylan 4, Azra 13 ve Selma 9 puan aldılar. Azra’nın kombini oldukça sevildi.

Bakalım 19 ekim Cuma kim elenecek? 19 ekim puanları nasıl gerçekleşecek? yarışmacılar arasındaki tartışmalar nasıl noktalandı? Hepsi ve daha fazlası sizler için yazımızın devamında.

19 Ekim Cuma günün puanları ne oldu, kim kazandı, kim elendi?

Yeni Bir Ben Programı’nın 19 Ekim cuma günkü haftanın finalinde Ceylan eklendi. Tepkiler ise çığ gibi büyüdü. Ceylan’ın hakkının yendiğini söyleyen çok kişi var. Nesrin’in elenmesi gerektiğini söyleyen çok fazla eleştiri yapıldı. Sizce bu eleme doğru muydu? Kim elenmeliydi?