Yeni Bir Ben 17 Ekim Çarşamba Kim Kazandı? 17 Ekim Puanları ve Sıralama


Güncelleme: 17 Ekim 2018 : 16:12
0

Kanal D’nin sevilen programı Yeni Bir Ben, yaşamaktan vazgeçmeyen, kendisine yeni baştan bir görünüm vermek isteyenlerin uğrak yeri. Değişmek isteyenlerin hem yarıştığı hem de eğlendiği yarışma programı. Peki Yeni Bir Ben’de 17 Ekim kim birinci oldu? Kim kazandı?

Hemen geçtiğimiz bölümlerle ilgili bazı eleştirilere kulak verelim. Salı günkü program da Ceylan birinci olmanın şımarıklığıyla Nesrin’e saldırıya geçmiş. Çok seviyordu Nesrin’i birden ne oldu? Buna ne denir bilinmez. Birinci olmak için her yol mübahtır düşüncesi ile mi hareket etti acaba Ceylan. Zaten birincilik Nesrin’in hakkıydı diyenler var.

Ve Nesrin önde giderken nasıl oldu da kıyafeti beğenilmediği halde Ceylan birinci oldu oda çok ilginç şeklinde yorumlar yapılıyor.  Bununla ilgili sosyal medya takipçileri şokta.  Azeri Ceylan’a Azerbaycan’dan da oldukça destek var. Ancak dediğimiz gibi Ceylan’a tepkiler çok fazla. İşte Ceylan için yapılan bir sosyal medya yorumu;

demet.akinci: “Ayy kulağının zarı delikmiş, normal konuşmayı biliyorsun ya jüriye, taraftarın Nesrin e. Bahanen olmadı Azra. Keşke hiç yapmasaydın bu açıklamayı. Bir de üstüne üstlük şeker hastalığına da attın yükünü. Hiç kabul etmiyorum bir şeker hastası olarak bu açıklamayı. Hiç beğenilmediğin halde aldığın haksız 5 puana sevin sen”

[kirmizitext]Yeni Bir Ben Nalan Tufan kim Yarışmaya Nereden Katılıyor? <<<tıkla[/kirmizitext]

Tabi diğer taraftan Ceylan’ı savunanlarada ses vermek lazım. İşte Ceylan fanlarından birisi ve yorumu; nilk1907: “Yeter ama .. nesrin ceylan a ilkokul 2 çocuğu seviyesi diyor juri ağzını açmıyor.. azra çok konuşup zamanında oda saygısız cevap verdi ona da ses yok. Pess size nedenini çözemedim. Regibts ise ayip . Salak yerine koymayın halkı. Jüri üyelerini daha çok kınadım bugün. Raşit bey i tam severken bu çemkirme olmadı yakışmadı”

Yeni Bir Ben 17 Ekim Kim Kazandı? Kim Kaç Puan Aldı?