Yeni Bir Ben 18 Ekim Perşembe Kim Birinci Oldu, Kim Kazandı?


Güncelleme: 18 Ekim 2018 : 20:06
0

Kanal D’nin yeni yarışması yeni bir ben farklı konsepti ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yarışmanın 18 Ekim perşembe günkü kazananı kim oldu, şimdiden merak konusu oldu. Yeni bir Ben 18 Ekim perşembe kim kazandı detaylar sizler için yazımızın devamında.

Raşit bağzıbağlı, Tuvana büyükçınar Şebnem Dönmez’in jüri üyeliğinden olduğu yeni bir ben de 5 kadın günün en şık kadını olmak için birbirleriyle yarışıyorlar. Kendilerine verilen konsept geriye alışveriş yapan yarışmacılar günün en şık kadını olmak için kıyasıya bir rekabet içerisinde giriyorlar. 18 Ekim perşembe günü de oldukça sıkı bir rekabet yaşandı.

Yeni Bir Ben 18 ekim perşembe günki puanları şu şekilde; Nesrin 4+4+3, Selma 3+3+3, Ceylan 2+1+1, Azra 4+4+5, Nalan 3+2+1 puan aldılar. Güne özellikle Nesrin ve Ceylan arasındaki polemik damga vurdu. Ciddi bir tartışma yaşadılar. Juri üyeleri pek fazla diyaloglara girmediler sadece uzaktan izlediler. Ancak çift arasındaki sorunları çözemediler.

Yeni Bir Ben 18 Ekim puanları Nesrin 11, Selma 9, Ceylan 4, Azra 13 ve son olarak Nalan 6 puan aldılar. Günün en yüksek puanı Azra’ya ait. En düşük puan da Ceylan’ın oldu.