12 Ekim Yeni Bir Ben Kim Elendi Kim Birinci Oldu? Altınları Kim Kazandı?


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 00:21
0

Yeni bir ben bir haftayı daha sona erdirirken yine bütün yarışmacıların kalp ritmi değişmiş durumda. Her hafta yeni bir yarışmacının elendiği yeni bir ben yarışmasında bu hafta hangi yarışmacı elenecek? 12 Ekim yeni bir ben kim elendi yarışmadan kim ayrıldı altınları kazanan yarışmacı kim? Ayrıntılar haberimizde yayınlanacaktır.

Yeni bir ben bu haftanın yeni gelen yarışmacısı Selime ile yeni bir haftaya başlamış oldu. Yeni bir ben yarışmasında Selime Zana’nın yarışmadan elenmesi ile dahil olmuştur. Yeni bir ben yarışmasında Selime 44 yaşında gençken oldukça bakımlı ve Havalanmış Hatta eşin onu görür görmez aşık olmuş tatil ve gezmeyi çok seven biri.

En büyük isteklerinden birisi de anne olmak olsa da ağlayarak anne olamadığını anlatan Selim’i eşi ile sıkıntılar yaşadığından bahsetti. Şimdi ise yeni bir ben programına katılan Selim’i ilk olarak göz kapağı kaldırma ve botoks yaptırdı ve ardından burun estetiği ile devam etti.

Haftaya ilk olarak sosyal medya fenomeni kombini ile başlayan yarışmacılar rekabet içinde arkasından gelen kombininde deri kullan ve sosyete pazarı şıklığı derken Cuma gününe kadar kıyasıya rekabet içinde geçti.

[kirmizitext]Yeni Bir Ben Selime Kim? Yeni Gelen Yarışmacı Selime Ne İş Yapıyor 8 Ekim[/kirmizitext]

Yeni bir ben her hafta var olan yarışmacılardan birinin öğrenmesi ile yeni bir yarışmacıya kapıların açılması yeni umutlar aday erken açıyor. Peki 12 Ekim Cuma kim elendi yeni bir Ben 15 Ekim Pazartesi yeni gelen yarışmacı kim?