22-23 Ekim Yeni Bir Ben Kim Birinci Oldu? Jürinin Verdiği Puanlar


Güncelleme: 22 Ekim 2018 : 22:36
0

Herkesin katılmak için can attığı kendisini yeni bir ben yapmak için katılmak istediği yeni bir bende neler yaşandı. Geçen hafta Ceylan elendi yerine Feride hanım geldi. Yarışmacılar yeni yarışmacı ile tanıştı. Yeni Bir Ben 22-23 Ekim kim kazandı? Programı izleyenler jürinin verdiği puanlari merak etti

Feride Nalan’ı çok gereksiz havalı buldu. Bu gün konsepti evlenme teklifi. Bu gün yeni bir ben bir modelist olacak. Yağmur 36 yaşında bir modelist kendine olan güveni kaybolduğunu söyleyen Yağmur yeni bir ben ile jürileri hayran bıraktı. Bir günlük müdahale ile yeniden kendine geldi.

Yarışmacılar alışverişe başladı. Azra üzerinde ” üzgünüm ben kötüyüm” yazan bir kıyafeti Selma giymeli dedi. Selma buna ben onlar kadar kötü değilim dedi. Ceylan’a selam söyledi onların yalanların çıkardığı için dedin. Feride kazanmak için düşmanına yakın ol ki kazanabilesin dedi.

Selma ve Feride hafta başında geç kalarak -1 aldılar. Nalan’a bölgesel incelme işlemi yaptılar. Feride Selma’nın odasına girdi ve Ceylan’ın yeri burası diye Nalan’nın yatağını aldı ve dolabını boşalttı. Selma bu duruma çok şaşırdı. Feride serviste yaşadigi durumdan sonra Nalan’a biraz tepkisi olduğu için böyle yaptığını düşündüler.

Nalan gelince eşyalarını toplanmasına kızdı. Feride Nalan’nın askılarını aldı. Feride buranın tapusu sendemi diye Nalan’a tepki yaptı. Nalan kendisi yokken böyle birsey yapılmasına kızdı. Nesrin ve Azra, Selma’ ya elenmesi gerektiğini söyledi.