11 Ekim Yeni Bir Ben Neler Yaşandı? Kombin Ne?


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 00:20
0

Günlük moda programı olarak ekranlarda yayınlanan Yeni Bir Ben kendine özgüveni olmayan kadınlara bir umut olarak yeniden hayata güzel bakmalarını sağlıyor. Bu değişime ugrayanlardan bazılarıda yarışan yarışmacılarımiz. Ve dünkü pazar şıklığından ve o pahalı pazardan sonra bu gün yarışmacılar daha uygun bulduğu mağazalarda konsept olarak çizme şıklığı olarak yarışıyorlar.

Nesrin Azra’nın denediği çizmeleri görüp begendi ,kendiside denemek istiyor. Azra’nın deneyip gittiğini duyunca hemen denedi. Ceylan’ın bacakları kalın olduğu için fermuarını çekmekte zorlanıyor. Selma giyindiği kıyafetlerle ilgili olarak daha önce canlı renk ve bol kıyafetler giymezdim, şimdi yeni bir ben oldum, huyum bile değişti diyerek hayata bakış açısı değiştiğini belirtti. Aynı şekilde Nesrin’ de kazak elbise, tayt giyip çıkamazdım. Kabinde beklerdim dedi.

Yarışmacılar 500 TL bütçe ile bu günkü kombinini tamamlamak için uğraşıyor. Bütçelerini yetmesi için uğraşacak. Yarın haftanın finali acaba kim elenecek yarın merakla bekleniyor. Ceylan baktığı eteğin bedenini gizlemek istiyor, 38 benden söyleyip satıcınin kulağına 40 beden istediğini söyledi.