Ufak Tefek Cinayetler Katil Kim? Yorum Fan Tahmin Sayfası


Güncelleme: 13 Aralık 2017 : 08:34
18

2017-2018 sezonuna damga vuran Ufak Tefek Cinayetler’de her bölüm heyecan ve ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Muhteşem oyuncu kadrosu ve sıra dışı senaryosuyla kısa sürede salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Ufak Tefek Cinayetler’de izleyen herkesin aklında aynı  soru: Katil Kim? Ölen Kim? Topladığımız ipuçları ve gözden kaçan detayları harmanlayarak oluşturduğumuz Ufak Tefek Cinayetler katil kim sorusunun cevabını sizlerle paylaşıyoruz.

Lisede başlayan dostluklar ve atılan bir iftira sonucu hayatı bambaşka bir yön alan genç bir kız. Pelin, Merve, Arzu ve Oya yıllar sonra bambaşka şartlarda yine bir aradadır. Lise yıllarında Oya, grubun en güzel, en akıllı, en başarılı, en yetenekli en kıskanılan kızı olduğu için acımasız bir iftiraya uğrar. Öğretmeniyle ilişkisi olduğu suçlamasıyla okuldan atılır. Sadece okuldan atılmasına sebep olmaz bu iftira. Yaşadıklarına dayanamayan Oya intihara kalkışır ve aldığı darbe sonucu artık çocuğu olmayacaktır.

Yıllar sonra tüm yaşananları arkasına alan Oya Sarmaşığa geri döner. Oya’nın Sarmaşık’a dönmesi finalde faili meçhul bir cinayete sebep olacaktır. 20 yıl sonra tekrar bir araya gelen 4 kadın ve 4 erkek arasında geçen, gün yüzüne çıkmayan sırlar, yasak aşklar, yalanlar ve entrikalar bir yana sonucunda cinayete kadar giden bu olayda katil kim ölen kim?


tıkla>>>Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Kıyafetleri Ve Markaları<<<tıkla


4 kadın: Merve, Oya, Arzu ve Pelin. 4 erkek Serhan, Edip, Mehmet ve Taylan.

Oya alanında başarılı bir kadın doğum uzmanıdır. Yıllar sonra geçmişin intikamını almak için Sarmaşığa geri döner. Kimse bıraktığı gibi değildir. Oya’nın Sarmaşık’a dönmesi kızlarıda paniğe sebep olsa da onu kontrol altında tutmak için aralarına almaları şarttır.

Merve, Serhan ile evlidir. Serhan otoriter, başarılı ve mükemmel bir babadır. Merve, grubun kontrol hastası, güç delisi, lider ruhlu ve egoist ismidir. İtiraf edelim dizinin ilk bölümlerinde hepimiz katilin Merve olduğunu düşündük. Fakat dizide olaylar senaryo ve hikaye o kadar kaliteli ki her bölüm katil hakkındaki düşüncelerimiz değişiyor. Fakat katil neden Merve olmasın? Hemde Serhan ve Oya arasındaki yakınlaşma gittikçe artarken. Sizce katil Merve mi?

Diğer taraftan Serhan, Oya ile arasındaki tek engel olarak Merveyi görüyor ve onu ortadan kaldırırsa kavuşacaklarını düşünüyorsa neden katil Serhan ölen de Merve olmasın?

Pelin, kocası Taylan’a takıntılı derecede aşık bir kadın ve Merve’nin en yakınıdır. Hatta Merve’nin piyonu da diyebiliriz. Peki katil Pelin olabilir mi?  Oldukça yüksek bir ihtimal çünkü Taylan, Oya’nın lisede büyük aşk yaşadığı eski sevgilisidir.. Takıntılı eş Pelin kıskançlık krizine girip Oya’yı neden öldürmesin? Yada Taylan’ı… Yorumlarınızı bekliyoruz.

Arzu, eşine sadık, çocuklarına düşkün mükemmel bir annedir. Bir diğer katil adayımız. İçinde bulunduğu durum onu katil olmaya itmiş olabilir. Kıskançlık, yenilgi psikolojisi, veya çocuklarına olan bağımlılığı onu katil yapmış olabilir. Arzu maalesef Mehmet’le evlidir.

Maalesef diyoruz çünkü Mehmet Arzu’yu iki yıldır Sarmaşığın pilates hocası Burcu ile aldatmaktadır. Burcu 25 yaşında genç bir kadın tabi ki Mehmet’in kara kaşına gözüne değil, evine, arabasına ve lüks hayatına aşık. Fakat bunlara sahip olması için Arzu’nun ortadan kalkması gerekiyor. Yoksa katil Burcu mu? Yada Burcu’yu ortadan kaldıran Arzu mu? Yorum sizin…

Edip, Oya’nın sırdaşı, yoldaşı, dostu ve tek dayanağı… Oya’nın lise yıllarında ilişkileri olduğu iftirasına maruz kaldığı öğretmen. O günden sonra hiç ayrılmadılar. Sırlarla dolu bir adam Oya’ya çok düşkün. Oya’dan başka kimsesi olmayan Edip onu kaybetmekten korkup Serhan’ı öldürmüş olabilir mi? Yada Oya’nın yaptıklarından sonra köşeye sıkışan Oya’yı kurtarmak için kendisini ateşe atmış olabilir mi? Katil Edip mi? Ölen Serhan mı?

Geçtiğimiz haftalarda Beyaz Show’a katılan dizinin oyuncuları konuyla ilgili tüm sorulara ser verip sır vermedi. Konuklar arasında yapılan oylamada katil kim sorusunda birinciliği Merve alsa da biz senaryonun izleyenleri ters köşe yapacağını düşünüyoruz. Belki de Burcu’dur katil ne dersiniz?

Ufak Tefek Cinayetler Katil kim sorusuna sizin yanıtınız ne? Dizinin finalinde katil kim, öldürülen kim olacak? Düşüncelerinizi fikirlerinizi ve diziyle ilgili gözden kaçan detayları bizlerle paylaşabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz.


tıkla>>>Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Çalan Yabancı Şarkılar<<<tıkla


18 YORUMLAR

  1. Bence katil merve pelini öldürdüğünü düşünüyorum pelinin bu tavrı devam ederse kesin?

Comments are closed.