Ufak Tefek Cinayetler 44.Bölüm Özeti! Yeni Bölümde Neler Olacak?


Güncelleme: 1 Aralık 2018 : 22:54
0

Star TV ekranlarının Salı günleri ilgiyle izlenen Ay Yapım dizisi Ufak Tefek Cinayetler finale çok az bir süre kala hikayeyi sonlandırmaya hazırlanıyor. Bu yüzden de hikayeyi bağlama anında son rütuşları sunmaya başladı.

Meriç Acemi’nin senaryosunu yazdığı, başrollerini Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Mert Fırat gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizinin 44.bölümünde neler yaşanacak? Tüm soruların cevabı haberimizde..

Ufak Tefek Cinayetler 44.Bölüm Özet! Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Boşanma savaşı başladı! Herkes tarafını seçiyor. İhanet edenler, sözünden dönenler, son anda delikanlılık edenler… Fakat asıl kararı Merve verecek. Kerim, aşkı için ateşe atladı ve onu ancak Merve kurtarabilir. Kerim’i kurtarırsa Mila’nın velayetini kaybeder. Ne karar vermeli? Oya da benzer durumda. Prensipleriyle aşkı arasında kalıyor.

Ufak Tefek Cinayetler 43.Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Oya ve Serhan’ın arasında aşk dolu rüzgarlar esmeye başlıyor. Merve sonunda kararını veriyor ve bunu Kerim’e telefonla bildiriyor. Kerim zevkten dört köşe olurken Aksak soyadı ile ortaya çıkan kişinin kim olduğu merak ediliyor. Serhan Kerim’i Oya’dan uzak durması için tehdit ediyor.

Ufak Tefek Cinayetler 44.Bölüm Fragmanı!

Finale doğru yürümeye başlayan ve farklı hikayesiyle dikkat çeken Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümüyle Salı akşamı Star TV’de olacak. İşte yeni bölüm tanıtımı..

Peki Ufak Tefek Cinayetler ne zaman final yapıyor? Hala bilmeyenler varsa haberimizde final tarihine dair tüm bilgileri bulabilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler’in Final Tarihi Belli Oldu? Dizi Ne Zaman Bitiyor?