Ufak Tefek Cinayetler Avukat Ceren Kimdir? Kim Canlandırmakta?


Güncelleme: 29 Kasım 2018 : 13:50
0

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin kadrosuna misafir oyuncu olarak ünlü bir isim daha katıldı.

Star TV‘de Salı akşamları izleyici ile buluşan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 4. Aralık Salı günün yayınlanacak 44. bölümünde yeni bir karakter geliyor.

Geçtiğimiz sezonun dikkat çeken işlerinden Fazilet Hanım ve Kızları‘nda sergilediği performans ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Ufak Tefek Cinayetler dizisine katılıyor.

AVUKAT CEREN GELİYOR

Fazilet Hanım ve Kızları’ndaki performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Hazal Türesan, Ufak Tefek Cinayetler dizisine geliyor.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde ‘Avukat Ceren’ karakterini canlandıracak olan oyuncunun performansı şimdiden merak konusu.

Hazal Türesan son olarak internet dizisi Yaşayamayanlar’da rol almıştı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 44. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ufak Tefek Cinayetler’in 4 Aralık Salı günü ekranlara gelecek 44. bölümünde neler yaşanacak? Avukat Ceren karakteri ile Hazal Türesan diziye bir hareketlilik getirebilecek mi?

VELAYET SAVAŞI BAŞLIYOR

Ufak Tefek Cinayetler’in 44. bölümünde Serhan Aksak‘ın avukatlığını yapacak olan Avukat Ceren, Merve Aksak’la sorun yaşayacak. Velayet davası için kolları sıvayan Serhan Aksak, Avukat Ceren ile çalışacak.

Bakalım velayet davası Ufak Tefek Cinayetler‘in yeni bölümünü nasıl etkileyecek? İşler daha da mı karışacak? Merve Aksak’ın tepkisi ne olacak?

Yeni karakteri ve gizemli hikayeleriyle Ufak Tefek Cinayetler’in 44. bölümü 4. Aralık Salı günü Star TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

HAZAL TÜRESAN KİMDİR?

Hazal Türesan, 1985 yılında Ankara’da doğmuştur. Eğitimini Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2008 yılında rol aldığı Unutma Beni dizisi ile yaşayan Hazal Türesan; Tatlı İntikam, Kara Para Aşk, Yeniden Başla ve Deniz Yıldızı dizilerinde rol almıştır.

Hazal Türesan son olarak Fazilet Hanım ve Kızları ve Yaşayamayanlar dizilerinde rol aldı.