Ufak Tefek Cinayetler’in Final Tarihi Belli Oldu? Dizi Ne Zaman Bitiyor?


Güncelleme: 30 Kasım 2018 : 15:40
0

Star Tv‘nin iddialı başlayan ancak ikinci sezon kendinden beklenileni veremeyen dizisi Ufak Tefek Cinayetler final yapıyor!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin final tarihi kesinleşti!

İlk sezonuyla olay yaratan ancak ikinci sezonda bekleneni veremeyen Star tv’de Salı akşamları izleyici ile buluşan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde beklenen son!

NE ZAMAN BİTİYOR?

Medyatava’nın haberine göre Ufak Tefek Cinayetler dizisi iki bölüm sonra yani 45. bölümü ile televizyon macerasını sona erdirecek.

Final haberi ile şok olan Ufak Tefek Cinayetler hayranlarının bu habere tepkisi ne olacak?

Ufak Tefek Cinayetler 4 Aralık Salı günü 44. bölümü ile Star tv ekranlarında olacak.

TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYORDU

Ufak Tefek Cinayetler geçtiğimiz sezon yayın hayatına çok hızlı bir giriş yapmıştı. İddialı kadrosu gizemli senaryosu ve kadın oyuncuların çok konuşulan kıyafetleri ile güzel bir sezon geçirmişti.

Ancak ikinci sezonun başlamısıyla birlikte dizide de düşüş başladı. Kadın dizisi ile geçtiğimiz yıl reyting listelerinde başabaş giden Ufak Tefek Cinayetler bu sene çok geride kaldı. Salı gecelerinin mutlak galiba artık tek başına Kadın dizisi oldu.

SENARİSTE TEPKİ VARDI

Ufak Tefek Cinayetler’in reytinglerdeki düşüşünün her hafta devam etmesi dizinin hayranlarını da üzüyordu. Dizinin senaristi Meriç Acemi’nin değiştirilmesi gerektiğini savunan Ufak Tefek Cinayetler hayranları yapım şirketinin sosyal medya hesaplarının mesaj yağmuruna tutuyordu.

Ancak dizinin yapım şirketi olan Ay Yapım senarist değişikliği yerine diziyi yayından kaldırmaya karar verdi.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi iki bölüm sonra yayınlanacak 45. bölümü ile ekranlara veda edecek.

TÜLİN ÖZEN AYRILMIŞTI

Diziye bu sezon katılan Osman Sonant ve Ushan Çakır gibi isimlerde Ufak Tefek Cinayetler’in düşüşüne mani olamadı. Diziden ilk olarak Tülin Özen ayrılma kararı almış ve şok etkisi yaratmıştı.

KONUK OYUNCULAR DA KURTARAMADI

Ufak Tefek Cinayetler’in geçtiğimiz bölümünde Şebnem Aksak rolüyle Şükran Ovalı konuk oyuncu olarak yer almıştı.