Ufak Tefek Cinayetler 43.Bölümde Neler Oldu, Özet?


Güncelleme: 28 Kasım 2018 : 10:01
0

Star TV’de yayınlanan ufak tefek cinayetler dizisi her hafta salı günü saat sekizde izleyicileri ile buluşuyor. Ufak Tefek Cinayetler Dizisinde birçok soru işareti vardı akıllarda Merve ne zaman dönecek , Taylan’ın eşi onu terk edecek mi ,Kerim neler yapacak, Serhan Aksak şimdi nasıl bir yol çizecek ,Mehmet ne oldu?  gibi sorular akıllara geliyordu 43 .bölümden sonra birçok soru işaretinin silindiğini gördük ama son bölümden sonra akıllara yeni yeni soru işaretleri de geldi .Peki Ufak Tefek Cinayetler Dizisinde  43 .bölümünde neler oldu Özet adındaki bu yazıyı merak ediyorsanız okuyabilirsiniz keyifli okumalar dileriz.

Bu bölümde Merve Aksak geri döndü ama hiç kimselerin onu bulamayacağı kadar bilinmeyen bir yerde yerleşmeye başladı .Merve ile Kerim’in arasında hiç kimselerin bilmediği yine yeni  sırlarda oluştu. Merve Aksak boşanacağını Kerim’ telefonla arayarak söylüyor ve Kerim Durmaz Mutluluktan havalara uçuyor ancak Kerim Durmaz Serhan Aksak’ın Çiftliği almasını hazmedemiyor ve bunun için var gücü ile savaşıyor .Merve Aksak Serhan Aksak’tan boşanacak mı boşanma kararında ciddi mi? diye düşünürken Merve Aksak boşanma kararını biraz askıya almdı buna sürpriz bir isim taraf oldu. O kişi Serhan Aksak’ın yaşlı amcası ile evlenen ve şu anda da dul kalan amcasının karısı olan Şebnem idi. Şebnem’e  güvenerek hata mı yaptı Merve Aksak .Şebnem karakteri daha doğrusu Şebnem Aksak ne yapmaya çalışıyor planları ne Şebnem Aksak Oya Doktora neden yaklaşıyor? Bütün  bunları gelecek bölümde göreceğiz.

43. Bölümde  Doktor Oya Serhan Aksak’a Arzu’nun katilinin kim olduğunu söylüyor. Ayrıca  Kerim Durmaz’ın Serhan Aksak’ı alt etmeye çalıştığını da söylüyor .Serhan Aksak Oya’ya evlilik teklifi yaptı çok romantik sahneleri neden oldu bu evlilik teklifi.

Ayrıca Serhan Aksak Kerim Durmaz’ı Oya’dan uzak durması konusunda uyarıyor. Öte yandan Pelin Emre’nin teklifini geri çeviriyor ve Taylan’ın yanında kalıyor. Çünkü Pelin Taylan’ı daha fazla sevdiğini hissediyor ve bu yüzden Emre ile gitme teklifine hayır diyor Taylan’ın yanında kalıyor.  Ufak tefek Cinayetler yeni bölümleri ile her hafta salı günü saat 20 .00 da Star TV ekranlarında olacak iyi seyirler dileriz