Ufak Tefek Cinayetlere Sürpriz Oyuncu! Şebnem Aksak kimdir?


Güncelleme: 24 Kasım 2018 : 20:55
0

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin kadrosuna ünlü bir isim daha katılıyor.

Star TV ekranlarında Salı akşamları izleyicileri ile buluşan Ufak Tefek Cinayetler dizisine sürpriz isim.

REYTİNGLERİ ARTTIRABİLECEK Mİ?

İkinci sezonda kendisinden beklenileni veremeyen ve reyting listelerinde büyük düşüş yaşayan Ufak Tefek Cinayetler dizisine taze kan geliyor!

ANNE OLDUKTAN SONRA İLK KEZ

Güzel oyuncu Şükran Ovalı reytinglerde beklenileni veremeyen diziye yeni bir soluk getirmek üzere katıldı. Geçtiğimiz aylarda kız bebek dünyaya getiren Şükran Ovalı, anne olduktan sonra ilk kez bir dizi projesinde yer alacak.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde boy göstermeye hazırlanan Şükran Ovalı, Şebnem Aksak karakterine can verecek.

Şükran Ovalı son olarak Vatanım Sensin dizisiyle ekranlarda boy göstermişti.

ŞEBNEM AKSAK KİMDİR?

Güzel oyuncu Şükran Ovalı, Mert Fırat’ın canlandırdığı Serhan Aksak karakterinin ölen amcasının dul eşi olarak sevenlerinin karşısına çıkacak.

Şükran Ovalı, Ufak Tefek Cinayetler’in 27 Kasım Salı günü Star tv’de yayınlanacak olan 43. bölümü ile diziye dahil olacak.

ŞEBNEM AKSAK GELİYOR

Serhan’ın(Mert Fırat) ölen amcası Nejdet Aksak’ın eşi Şebnem Aksak karakterini canlandıracak olan Şükran Ovalı (Şebnem Aksak) entrikaları ile ortalığı fena karıştıracak.

MERVE AKSAK NE YAPACAK?

Şebnem Aksak’ın gelişine Oya ve Merve Aksak’ın tepkileri neler olacak? Şebnem Aksak neden birden ortaya çıktı neyin peşinde? Tüm bu soruların yanıtları Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümünde yanıt bulacak.

DİZİ ÇIKIŞA GEÇEBİLECEK Mİ?

Bakalım Şükran Ovalı’nın diziye katılması kötü giden dizinin kaderini değiştirebilecek mi? Ufak Tefek Cinayetler dizisi reyting listelerinde üst sıralarda yer almayı başarabilecek mi?

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 43. bölümü 27 Kasım Salı günü Star tv’de izleyiciyle buluşacak.

ŞÜKRAN OVALI KİMDİR?

Şükran Ovalı, 1 Nisan 1985 yılında İzmir’de tek çocuk olarak dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini Göstepe’de bitirdikten sonra İstanbul’a gelerek Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk bölümüne kayıt yaptırmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde ki eğitimini tamamlamasının ardından bir çok dizi ve sinema filminde rol almıştır. Fulbolcu Caner Erkin ile evlidir.