Ufak Tefek Cinayetler’e Bir Konuk Oyuncu Daha!


Güncelleme: 29 Kasım 2018 : 13:19
0

Star tv‘de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisine bir misafir oyuncu daha katılıyor.

İkinci sezonunun başından beri bekleneni veremeyen Ufak Tefek Cinayetler dizisi konuk oyuncular ile reyting listelerindeki yerine hareket getirmeye çalışıyor.

FİNAL Mİ YAPACAK?

Ufak Tefek Cinayetler dizisi ikinci sezon başlayınca büyük bir düşüş yaşamış reyting listelerinde adeta çakılmıştı.

Geçtiğimiz sezon aynı gün yayınlanan Kadın dizisi ile başabaş bir yarış gösteren Ufak Tefek Cinayetler bu sezon oldukça geride kaldı.

DÜŞÜŞ SÜRÜYOR

Osman Sonant, Ushan Çakır gibi önemli oyuncuların diziye taze kan olarak katılmaları da durumu değiştirmedi.

TÜLİN ÖZEN’İN AYRILIĞI ŞOK ETMİŞTİ

Bir de üstüne Ufak Tefek Cinayetler’in dört kadın başrol oyuncusundan biri olan Arzu karakterini canlandıran Tülin Özen’in de diziden ayrılmasının ardından bütün gözler dizinin akıbetinin ne olacağına çevrildi.

KONUK OYUNCULAR KURTARABİLECEK Mİ?

Erken final yapacağı söylentileri dolaşan Ufak Tefek Cinayetler dizisi çareyi bünyesine her hafta yeni konuk oyuncular katmakta buldu.

ŞÜKRAN OVALI KATILMIŞTI

Geçtiğimiz Salı yayınlanan son bölümde Şükran Ovalı, Şebnem Aksak karakteri ile diziye dahil olmuştu.

Ufak Tefek Cinayetler’in geçtiğimiz Salı günü yayınlanan 43. bölümünde Şükran Ovalı, Şebnem Aksak karakteriyle diziye katılmış ve sosyal medyada büyük ilgi görmüştü.

YENİ BİR İSİM DAHA

Bu hafta da yeni bir ismin Ufak Tefek Cinayetler dizisine misafir oyuncu olarak katılacağı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sezonun dikkat çeken işlerinden Fazilet Hanım ve Kızları‘nda sergilediği performans ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Ufak Tefek Cinayetler dizisine katılıyor.

AVUKAT CEREN GELİYOR

Fazilet Hanım ve Kızları’ndaki performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Hazal Türesan, Ufak Tefek Cinayetler dizisine geliyor.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde ‘Avukat Ceren’ karakterini canlandıracak olan oyuncunun performansı şimdiden merak konusu.

Hazal Türesan son olarak internet dizisi Yaşayamayanlar’da rol almıştı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ufak Tefek Cinayetler’in 4 Aralık Salı günü ekranlara gelecek 44. bölümünde neler yaşanacak?

Avukat Ceren karakteri ile Hazal Türesan diziye bir hareketlilik getirebilecek mi?

VELAYET DAVASI DAMGA VURACAK

Ufak Tefek Cinayetler’in 44. bölümünde Serhan Aksak‘ın avukatlığını yapacak olan Avukat Ceren, Merve Aksak’la sorun yaşayacak. Velayet davası için kolları sıvayan Serhan Aksak, Avukat Ceren ile çalışacak.

Bakalım velayet davası Ufak Tefek Cinayetler‘in yeni bölümünü nasıl etkileyecek? İşler daha da mı karışacak? Merve Aksak’ın tepkisi ne olacak?

Yeni karakteri ve gizemli hikayeleriyle Ufak Tefek Cinayetler’in 44. bölümü 4. Aralık Salı günü Star TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

HAZAL TÜRESAN KİMDİR?

Hazal Türesan, 1985 yılında Ankara’da doğmuştur. Eğitimini Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2008 yılında rol aldığı Unutma Beni dizisi ile yaşayan Hazal Türesan; Tatlı İntikam, Kara Para Aşk, Yeniden Başla ve Deniz Yıldızı dizilerinde rol almıştır.

Hazal Türesan son olarak Fazilet Hanım ve Kızları ve Yaşayamayanlar dizilerinde rol aldı.