Sen Anlat Karadeniz Nefes Tahir’i Terk mi Ediyor? 32. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 22 Kasım 2018 : 00:53
0

Sen Anlat Karadeniz 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz  31. Bölümde neler yaşandı? 31. Bölüm, Tahir ve Nefes’in düğününe sahne oldu. Tahir Nefes’e yaşayamadığı mutlulukları yaşatmak için düğün yapmak ister ve güzel bir Karadeniz düğünü yapar. Fatih, Berrak’ın aşkıyla yanıp tutuşurken Murat için kendisini tehlikeye atmış ve final sahnesinde vurulmuştur.

Sen Anlat Karadeniz 31. Bölüm Özeti

Nazar, düğüne gitmek için annesinin yanına gelmiş burada babasından tokat yemiş ardından Vedat’ın evine geri dönmüştür.  Burada Vedat’ın yüzüne tükürmüş ve Vedat’tan da dayak yemiştir. Nazar çok zor durumdadır. Nazar Berrak’ı arayıp çok zor durumda olduğunu söylerken Murat telefonu almış ve Nazar’ın durumunu öğrenmiştir. Deliye dönen Murat, silahını beline takıp soluğu Vedat’ın evinde almıştır. Fatih ise Murat’ın bir delilik yapmasını önlemek için peşinden gitmiştir. Tahir ve Nefes mutlu sona yaklaşmışken bu mutluluğa gölge mi düşecek?

Sen Anlat Karadeniz Fatih Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?

Sen Anlat Karadeniz 32. bölümde ne olacak? Neler yaşanacak?

31. Bölümün final sahnesinde vurulan Fatih hemen hastaneye kaldırılmış, herkes bu haberin şokunu yaşamaktadır. Hastaneye koşan yakınları olayın nasıl olduğu sorgulamaktadır. Deli Tahir kardeşine kurşun sıkanlardan hesap sormaya gidiyor.. Saniye hanım bunların sorumlusu olarak yine Nefes’i hedef almıştır. Nefes’in yakasını ağlayarak silkelemektedir. Nefes artık tüm bu yaşan acılara bir son vermek ve için yeni bir maceraya doğru yola çıkmıştır. Nefes nereye gidiyor? Tahir Nefes’i ikna edebilecek mi? Fatih kurtulacak mı? tüm bu soruların cevabını 28 Kasım Çarşamba yayınlanacak 32. bölüm ile öğreneceğiz.

Sen Anlat Karadeniz Asiye’nin Söylediği Şarkılar ve Sözleri