SEN ANLAT KARADENİZ’DE TERS KÖŞE YAPILDI!


Güncelleme: 9 Mayıs 2019 : 02:55
0
sen anlat karadeniz ters köşe

Başrollerini Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı Çarşamba akşamları Atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz bu akşam 51.bölümü ile ekrana geldi. Herkes Mustafa’nın öldüğünü düşünürken ters köşe yapıldı. İşte detaylar…

MUSTAFA ÖLMEDİ!

Fragmandaki cenazeden dolayı Mustafa’nın öldüğü düşünülüyordu. Ancak, Karadeniz’de gemisi batmasına rağmen Mustafa bulundu. Sahil güvenlik onu limana getirdikten sonra Asiye ile duygusal bir kavuşma sahnesi yaşandı. İzleyiciler çok duygulandı.

Üstelik seyircilerin sosyal medyada, Mustafa karakterinin diziden ayrılmamasına çok sevindiklerini belirten yorumlar yerini aldı. Fragmanda gördüğümüz cenaze ise, ne yazık ki Mustafa’nın gemisinde bulunan Cahit ve Süleyman’a aitti. Onların ölümü başta Mustafa olmak üzere herkesi üzdü.

TAHİR GENCO’YA HESAP SORDU!

Tahir çok geçmeden gemiyi batıranın Genco olduğunu öğrendi. Onun organize ettiği partiyi basarak, yaptıklarının hesabını sordu. Fakat beklemediği bir şeyle burun buruna geldi. Genco’nun yanında kardeşi Murat’ın yer aldığını görerek şok oldu. Kardeşini saptığı yanlış yoldan kurtarması gerektiğini anladı.

YİĞİT KAYIP!

Yiğit cephesinde de işler karıştı. Yiğit Hazan öğretmenine toz kondurmazken, Tahir’in oğlunu korumak için yaptıkları küçük çocuğun ilk defa babasıyla karşı karşıya gelmesine neden oldu. Sonunda Yiğit ortadan kayboldu. Nefes ve Tahir’in onu buldukları yerde ise hepsi için yeni bir sınav başlamak üzereydi.

Yeni bölüm fragmanı çıktığında paylaşacağız.