Sen Anlat Karadeniz 52. Yeni Bölüm Fragmanında Neler Oluyor?


Güncelleme: 13 Mayıs 2019 : 17:58
0

“Benim gibi milyonlarca Nefes var!”

Atv ekranlarında her Çarşamba günü saat 20.00′ da  yayınlanan ilgiyle takip edilen yapımlardan Sen Anlat Karadeniz geçen haftaki bölümünü dizinin izleyicilerini üzen büyük bir sahne ile  bitirdi.  Dizinin 52. bölüm  fragmanın ise izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor. Nefes kendi gibi şiddet gören kadınlar için söylemeye başladı.

Genco kızı ve karısına karşı şiddet görüntüleri fragman ile olay yarattı. Bu hafta yayınlanacak bölümde Genco evden kaçan üvey kızı ve karısını çok fena dövüyor. Nefes’in ise bir radyo programında “  Peki Meleğe ne olacak?  Genco’yu kim durduracak?  Tahir ne yapacak ? Tüm bu soruların cevabı 15 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00 da Atv ekranlarında olacak.

Sen Anlat Karadeniz 52. yeni bölüm fragmanı bugün seyirci karşısına çıktı. Yayınlanan yeni fragmanda; Genco’nun kızlarına nasıl eziyet ettiği gösteriliyor. Nefes bir radyo programına katılıyor ve şiddete maruz kalan kadınlar için orada olduğunu söylüyor. İşte Sen Anlat Karadeniz 52. yeni bölüm fragmanını izlemek için tıklayınız..

 SEN ANLAT KARADENİZ 51. BÖLÜM ÖZETİ

Genco Kaleliler’e düşman kesilmek kalmayıp onlar hakkında her şeyi öğrenmeye başlıyor. Tahir ve Nefes’in aşkından Vedat’ın bir anda ortadan kayboluşuna kadar tüm detayları öğreniyor. Düşmanlarını iyi tanımak isteyen Genco korkunç bir plan yapıyor ve Kaleliler’in gemisini batırıyor. Mustafa’nın da olduğu geminin batışı Kaleli ailesinde büyük yıkıma sebep oluyor. Asiye, Mustafa için çok korkuyor gözyaşları içinde Nefes ile beraber sahile gidiyorlar. Tahir onları sakinleştirmeye çalışıyor.

Gemide görev alan 2 tayfa da hayatını kaybediyor. Mustafa ise gemiden sağ çıkmayı başarıyor. Kaleli ailesi buruk da olsa rahat bir nefes alıyor. En zor görev de Tahir’e düşüyor. Tahir, tayfaların ailelerine nasıl söyleyeceğini düşünüyor. Kaleliler cenaze işleri ile de ilgileniyorlar. Ailelere de destek olmak istiyorlar. Kaleliler birbirlerine daha da sıkı sıkıya kenetleniyorlar. Tahir, Nefes için bir kez daha dua ediyor.