SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜMDEKİ CENAZE KİMİN?


Güncelleme: 5 Mayıs 2019 : 16:37
0

Başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’nin paylaştığı Sen Anlat Karadeniz dizisinin 51.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Atv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin tanıtımında cenaze olması dikkatleri çekti. İşte detaylar…

MUSTAFA ÖLÜYOR MU?

Sinan Tuzcu’nun canlandırdığı Mustafa karakterinin geçen haftaki bölümden sonra öldüğü düşünülse de, yapım ekibi bu konuyla ilgili bir açıklama yapmıyor. Fragmanda ekrana yansıyan cenazenin de Mustafa olma ihtimali yüksek gözüküyor. Ancak, bir çeşit ters köşede yaşanabileceği düşünülüyor. Ölenin kim olduğunun yeni bölümde anlaşılması bekleniyor.

MURAT GENCO’NUN YANINDA!

Tahir bu olanların peşini bırakmıyor. Genco’nun yakasına yapışarak “Onların gemisini sen mi batırdın?” diye hesap soruyor. Fakat Tahir’i şok eden bir gelişme yaşanıyor. Yan Gazlardan Murat’ın Genco’nun yanında yer aldığını görüyor ve yeni bölümde bu cephede büyük bir patlama yaşanacağı anlaşılıyor. Şimdi son bölümde neler olduğunu hatırlayalım.

50.BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Vedat’ın gönderdiği videodan sonra Nefes ultrasona girdi. Beklenilenin aksine her şeyin yolunda olduğunu görünce, Tahir’le birlikte rahat bir nefes aldı. Murat Mustafa’ya duyduğu öfke ile yanlış kişilerle yakınlığa girdi. Deneyimsizliği yüzünden gözleri kör olan Murat, tüm hayatını tamamen değiştirecek bir koz verdiğini anlamadı. Mustafa ise kendisini bekleyen felaketi hissetmiş gibi, gemiye binmeden önce sevdiği herkesle vedalaştı. Gemiyle açıldığında sulara gömülürken, Asiye Mustafa’yı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya geldi.

51.bölüm fragmanı için tıklayınız.