Sen Anlat Karadeniz 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı!


Güncelleme: 9 Mayıs 2019 : 17:19
0

Sen Anlat Karadeniz ‘Tahir Gerçeklerin Peşinde’!

Atv ekranlarında her Çarşamba günü saat 20.00′ da  yayınlanan ilgiyle takip edilen yapımlardan Sen Anlat Karadeniz dün akşamki bölümünü dizinin izleyicilerini üzen büyük bir sahne ile bitirdi.  Dizinin 52. bölüm fragmanını ise izleyicisi merakla bekliyor. Kaleliler yeni bölümde neler bekliyor? izleyiciler yeni bölümde Sen Anlat Karadeniz 52. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtını araştırıyor.

Sen Anlat Karadeniz 52 yeni bölümden yeni fragman yayınlandı mı?  İşte Sen Anlat Karadeniz 52. Bölümü Yeni Fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sitemizde bulabilirsiniz.

Sen Anlat Karadeniz Dizisinin 51. Bölümünde Neler Yaşandı?

Mustafa batan gemiden sağ çıkmayı başarırdı; ancak tayfalar için aynı şey söz konusu değildi. Kaleliler geminin batmasının ardından vefat eden çalışanlar için cenazesi ve ailesi ile ilgilendi. Geminin batması ile maddi açıdan zorluğa düşen Kaleliler durumu toparlamak için bir araya gelip kenetleniyor. Nefes’in mihir olarak aldığı gemiyi satmak istemesi Tahir’i çok duygulandırıyor.  Nefes’in kıskançlık krizleri devame ederken Hazan’ın  ninesi ise bu durumun tuzu biberi oluyor.

Tahir şimdi kardeşini Genco’nun elinden kurtarmanın peşinde.  Yiğit’i Genco Beyden korumak için Hazan’ın sınıfından alan Tahir Yiğit’in kendine tavır almasına sebep oldu. Bu durum sadece Yiğit’i değil Hazan’ı da çok üzdü. Hazan bu sefer derdini Tahir’e değil Nefes’e anlatma yolunu seçti. Yiğit ortadan kayboluyor.

Nefes ve Tahir’in her yerde onu ararlar.  Yiğit’i buldukları yer ise hepsi için sıfırdan ortaya bir sorun çıkardı. Final bölümüne yaklaşırken yaşanan gelişmeler neler olacak önümüzdeki haftalarda Sen Anlat Karadeniz’de göreceğiz.