Sen Anlat Karadeniz 51. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?


Güncelleme: 2 Mayıs 2019 : 19:34
0
51-bölüm fragman sen-anlat- karadeniz

Sen Anlat Karadeniz’de Mustafa Kaleli Ölüyor Mu?

Atv ekranlarında her Çarşamba günü saat 20.00′ da  yayınlanan ilgiyle takip edilen yapımlarından Sen Anlat Karadeniz, dün akşamki bölümünün final sahnesi dizinin izleyicilerini üzdü.  Dizinin 51. bölüm  fragmanı ise izleyicileri büyük bir şoka uğrattı. Mustafa ölecek mi sorularını daha da güçlendiren fragman olay yarattı.

Bu hafta yayınlanan bölümde Mustafa kum çıkartmak için her ne olursa olsun Karadeniz’e açılma kararı aldı herkesle helalleşip denize açıldı. Yayınlanan fragmanda ise  Mustafa’nın öldüğü açıkça görülüyor.   Tahir’in bugün hayatımın en zor ‘Hayatımın en zor işini yaptım bir kadına kocan artık gelmeyecek dedim’ sözü ile Mustafa’nın öldüğü haberi doğru mu sorusunu sorduruyor.  Peki gemiyi kim batırdı? Tahir ne yapacak ? Tüm bu soruların cevabı 8 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00 da Atv ekranlarında olacak.

Sen Anlat Karadeniz 51 yeni bölümden yeni fragman yayınlandı. Yayınlanan  ilk fragmanda;  Mustafa Ölüyor ve Asiye’nin yıkıldığı görülüyor. Tahir ise tüm bunların hesabını Genco Beyden sormaya gidiyor. Fragmanda tek hesap soranın Tahir olmadığı da görülüyor. Hazan da Genco Bey’e ‘ Gemilerini sen mi batırdın’ diyor.  Fragmanda yaşananlar kurgu mu yoksa gerçek mi olduğunu  önümüzdeki hafta Çarşamba akşamı izleyeceğiz.

 İşte Sen Anlat Karadeniz 51. Bölümü Yeni Fragman İçin Tıklayınız..

 

Sen Anlat Karadeniz Dizisinin 50. Bölümünde Neler Yaşandı?

 Sen Anlat Karadeniz 50. son bölümde; Tahir, Fikret’e Genco’nun kim olduğunu soruyor. Bu sırada Yiğit sayesinde Hazan ile Tahir yeniden bir araya geliyor. Nefes bu duruma çok bozulsa da belli etmemeye çalışıyor.

Mustafa herkese inat denize açılır. Yalnız ortadan kaybolan Mustafa’nın kötü haberi Kalelilere ulaşır. Final bölümüne yaklaşırken yaşanan gelişmeler neler olacak önümüzdeki haftalarda Sen Anlat Karadeniz’de Atv ekranlarında izleyeceğiz.