Mustafa Kaleli Öldü Mü? Sinan Tuzcu Sen Anlat Karadeniz’e Veda Mı Etti?


Güncelleme: 2 Mayıs 2019 : 15:13
0

Atv ekranlarının beğenilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 1 Mayıs Çarşamba günü yayınlanan son bölümü ile yine nefesleri kesti.

Çarşamba akşamları atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin 50. Bölümü 1 Mayıs Çarşamba günü izleyici ile buluştu. Dizinin son bölümü birbirinden heyecanlı olaylara sahne oldu.

Gemisi Karadeniz’e Gömüldü

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 50. Bölümünün final sahnesinde ise herkesi şoka uğratacak bir olay yaşandı. Sinan Tuzcu tarafından hayat verilen Mustafa Kaleli karakterinin içinde olduğu gemi battı.

Mustafa Kaleli’nin akıbeti belli olmadan sona eren dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak 51. Bölümünde neler olacak? Mustafa Kaleli öldü mü? Sinan Tuzcu Sen Anlat Karadeniz’e veda mı etti?

Sinan Tuzcu Veda Mı Etti?

Öte yandan Sinan Tuzcu’nun dün akşam kişisel sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım da merak konusu oldu. Sen Anlat Karadeniz dizisinde hayat verdiği Mustafa Kaleli karakterinin bir fotoğrafını paylaşan Tuzcu altına şunları yazdı:

‘Zordur sevdiğini bırakıp gitmek, ama değil mi ki vaden dolmuş, nefesin tükenmiş. Gidersin … yol olur sevdiklerin, canın acır, izi kalır. Gidersin.’ Mustafa Kaleli

Bakalım dizinin 8 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak 51. Bölümünde Mustafa Kaleli o gemiden sağ olarak kurtulabilecek mi? Yoksa dizide bir büyük veda daha mı yaşanacak.

Nuroğlu’nun Vedası Da Olay Yaratmıştı

Sen Anlat Karadeniz dizisine geçtiğimiz bölümlerde Vedat Sayar karakterini canlandıran Mehmet Ali Nuroğlu da veda etmişti.

Sen Anlat Karadeniz’in 51. Bölüm fragmanında Mustafa Kaleli’nin eşi Asiye’nin çığlıkları ve Tahir’in abisinin gemisinin batması karşısındaki çaresizliği görülmekte.

Sinan Tuzcu Kimdir?

Ünlü oyuncu Sinan Tuzcu, 10 Temmuz 1977 tarihinde Gaziantep’de dünyaya geldi. 42 yaşındaki başarılı aktör Yengeç burcu.

Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği ön lisans eğitiminden sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro ana sanat dalından 2004 yılında mezun olarak eğitim hayatını tamamladı. 1998 yılında Ankara Sanat Atölyesi’ni kurdu. Beş sene profesyonel olarak orada çalıştı.

Rol Aldığı Yapımlar

Sinan Tuzcu, televizyon ekranlardaki ilk büyük çıkışını 2006 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Ihlamurlar Altında dizisi ile yaptı.

En çok bilinen yapımları arasında; İnşaat, Mavi Gözlü Dev : Nazım Hikmet, Elveda Rumeli 2. Sezon, Pazar – Bir Ticaret Masalı, Nefes, Yol Arkadaşım, Veda, Aşk ve Ceza ve Babalar ve Evlatlar gelir.