Sen Anlat Karadeniz 21 Şubat 5. Bölüm Fragman ve Özeti


Güncelleme: 15 Şubat 2018 : 00:41
0

Atv ekranlarında Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezlerinden olan Sen Anlat Karadeniz dizisi bu hafta ki bölümüyle de güne damgasını vurmayı başardı. Karadeniz insanını  bizlere tanıtan ve gerçekten samimi sempatik tavırlarıyla kendine bağlayan Sen Anlat Karadeniz dizisi 5. bölümde neler olacak. Sen Anlat Karadeniz 5. bölüm fragmanı 21 Şubat özeti ve fragmanı ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Bu haftaki bölümde Nefes yine her zamanki gibi Tahir’i peşinden koşturdu ve doğruları söylemedi. Bu arada Vedat’ın kafasına silahı dayadı fakat tam o esnada Tahir kurtardı. Bu durumda psikopat Vedat yine sinirlendi. Nasıl olur da kendisini Tahir kurtarır diye. Gururuna yediremeyen Vedat kendisini Nefesi seven biri olarak değil öcünü almaya niyetli biri olarak tanımlar. Artık bir tık daha korkması gerektiğini anlatır ve artık kesinlikle Nefesi öldürme peşindedir.

Mustafa ve Nefes arasında bir anlaşma vardır. Mustafa Nefesi Gürcistan üzerinden yurt dışına çıkaracak ve oradan Rusya ya kaçmalarına vesile olacaktır. Nefes ise Vedat’ın yapacaklarından habersiz oğluyla mutlu yuva planları kurmaktadır. Sekiz yıl boyunca çektiği eziyeti bir nebze de olsa Tahir’in yanında unutmuş olsa da tek çaresi buralardan gitmek uzaklaşmak olmuştur. Bir yanda Tahir’in canını kurtarma niyetiyle bu plana evet demiştir.

Tahir ve Nefes arasında geçenler köy halkının ağzına sakız olmuştur. Bir yandan Mercan’ın ailesine gidip fitne çıkaran komşular  diğer tarafta Tahir’in ailesine gelen kokuşmuş sözler Tahir’in canını iyiden iyiye sıkmaktadır. Neyse ki artık Rusya yolcuları için hazırlıklar son aşamaya gelmiştir. Tahir onlara yarı yola kadar eşlik edecektir ama yine köylünün fitnesinden alıkoyamaz kendini. Çocuklu bir kadınla yeni sözlü birinin işi olmaz diye kulaktan kulağa dolaşan sözler vardır. Her şeye rağmen Mustafa dan tam destek alan Tahir yola koyulur.

[kirmizitext]Sen Anlat Karadeniz 14 Şubat Çalan Şarkılar ve Sözleri[/kirmizitext]

Tahir Gürcistan’a kadar götürür Nefes ve oğlunu. Orada kendilerini takip eden arabayı gören Tahir bu konuyu çözüme kavuşturu ve adamları yakalar. Nefes’i sağ salim gemiye bindirir. Ancak Nefes’i denizde bekleyen kötü bir süpriz vardır. Nefes kaçırılır. Ancak Tahir ve abisi Eyşan’ı koz olarak kullanacak ve Nefes’i geri alacaklardır.

Sen Anlat Karadeniz 5. Bölüm Fragman-Yayınlandığında Eklenecektir.

https://www.youtube.com/watch?v=lRnVz-inw9E