Sen Anlat Karadeniz 2. Sezon Yeni Gelen Oyuncular. 2018-2019 Yeni Sezon Oyuncuları


Güncelleme: 4 Eylül 2018 : 21:18
7

2018 sezonuna damga vuran rekor üzerine rekor kıran Sen Anlat Karadeniz 2. sezon yeni gelen oyuncular kim? 2018-2019 sezonu için devam onayı alan Sen Anlat Karadeniz yeni sezon oyuncuları kimlerdir? İlk bölümünden itibaren büyük ilgi gören sosyal medya ve diğer platformlarda en çok konuşulan konular arasında yer alan son yılların en iyi çıkış yapan dizisi Sen Anlat Karadeniz yeni sezon oyuncuları kimler? Sen Anlat Karadeniz dizisine 2. sezon yeni gelen oyuncular hakkında detaylı bilgiler…

[kirmizitext]Sen Anlat Karadeniz Final Tarihi Belli Oldu mu? Dizi Kaçıncı Bölümde Final Yapacak?[/kirmizitext]

Atv’nin yayın haklarını satın aldığı, uzun bir hazırlık aşamasının ardından yayın hayatına başlayan dizi konusu ve oyuncu kadrosuyla herkesi kendine hayran bıraktı. Karadeniz’in eşsiz doğasında çekimleri devam eden dizi için kalabalık bir ekip özverili bir çalışma sürdürüyor.

Dizinin güncel oyuncu kadrosunda  Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman, Cemal Anıl, Çağla Özavcı, Sait Genay, Furkan Aksoy, Belfu Benian, Nurşim Demir ve Demir Birinci gibi isimler yer alıyor. Fakat Sen Anlat Karadeniz konusu bakımından oyuncu sirkülasyonu gerektiren bir dizi. Bu yüzden diziye 2. sezonda yeni oyuncuların katılacağı kesinleşti.

Sen Anlat Karadeniz başlarda bazı kesimler tarafından eleştirilere maruz kaldı. Kadına şiddeti özendirdiği ve insanları şiddete yönelttiği konusunda çeşitli uyarılar ve görüşler sunuldu. Fakat yapılan incelemeler ve kamuoyundan alınan bilgiler doğrultusunda dizide söylentilerin aksine kadına şiddet ve çocuk yaşta evlilik konularının yanlışlığına vurgu yapıldığı tespit edildi.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin başrol oyuncuları İrem Helvacıoğlu daha önce rol aldığı dizilerde zengin şımarık ve kötü karakterleri canlandırmak üzere izleyici karşısına çıkmıştır. Fakat Sen Anlat Karadeniz dizisiyle izleyenleri ters köşe yaptı. Dizide 8 yıl boyunca eşinden gece gündüz dayak yemiş, bütün zulümlere oğlu için boyun emek zorunda kalmış fedakar bir anneyi canlandırıyor. Kariyerinin zirvesini bu dizide yaşayan İrem Helvacıoğlu’nu parlak bir gelecek bekliyor.

Dizide Tahir karakterine hayat veren Ulaş Tuna Astepe son olarak Rüya dizisinde Alaz  karakterine hayat vermiştir. Ve dizide oldukça kötü bir rolle izleyici karşısına çıkan Ulaş Tuna Astepe Sen Anlat Karadeniz dizisinde Tahir namı diyar Deli Tahir olarak kendini tanıttı. Diğer rollerin aksine dürüst, cesur ve sahiplenici bir delikanlıyı canlandırıyor. Daha önce rol aldığı dizilerde silik kalan Ulaş Tuna Astepe  Sen Anlat Karadeniz dizisiyle kariyerinin dönüm noktasını yaşıyor.

Dizi yayınlandığı günden itibaren oyuncu kadrosunu genişletiyor. Dizide olaylar aksiyon bitmek bilmiyor. Her geçen gün olayların daha da kızıştığı ve oyuncu açığının bu şekilde arttığı Sen Anlat Karadeniz 2. sezon yeni gelen oyuncuları kimler? Sen Anlat Karadeniz 2018-2019  oyuncuları hakkında tüm merak edilen soruları sizler için yanıtlıyoruz.

Dizinin başrolü için İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’den önce pek çok ünlü isme teklif götürüldüğü fakat sıcak bakmadıkları için geri çevrildiği biliniyor. Dizinin başarısından sonra bu konuda pek çok oyuncunun pişmanlık yaşadığı ise apaçık ortada. Diziye 2. sezon yeni dahil olan oyuncuları en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız.

Sen Anlat Karadeniz 2. Sezon Yeni Gelen Oyuncular

Ali Eyüpoğlu’nun köşe yazısında değindiğine göre yapımcı diziden ayrılan ve yeni gelen oyuncularla ilgili açıklama yapmış. Eyüpoğlu köşe yazısında şunları söyledi; “Mehmet Ali Nuroğlu’nun diziden ayrılacağı iddialarını sorduğum yapımcı, “Aynı oyuncu kadrosuyla Trabzon’daki mekanlarda devam edecek” dedi ve ekledi: “İlerleyen bölümlerde yeni karakterler dahil etmeyi ve ekibimize başka oyuncular katmayı planlıyoruz, ama henüz kesinleşmiş bir şey yok.” Yeni oyuncular netleştikçe yazımız güncellenecektir.

7 YORUMLAR

  1. Bence oyuncu olarak iremin zengin bir kız kardeşi gelsin sonra tahiri seven bir kız gelsin ve çok kotulukler etsin nefes kiskansin tabi ben böyle olmasını asla istemem amaaa heyecan olur

  2. Bence 2. Sezon basrol oyunculari yani irem helvacioglu ve ulas tuna astepe degismesin. Cunku degisirse dizi dususe gecer. Ve yigit oyku gurman ve sinan tuzcu fatih ve murat da degismesin. Bunlarin haricinde oyuncu gelsin 😉

Comments are closed.