Savaşçi Kaan (BERK OKTAY) Diziden Neden Erken Çikti? Hangi Dizide Oynayacak?


Güncelleme: 22 Ekim 2018 : 00:24
69

Fox tv ekranlarının yeni sezon dizileri arasında olan Savaşçı reytinglerde iyi yerlere gelmeye aday diziler arasında. Fakat dizinin başrol oyuncularında yaprak dökümü olmaya başladı. Savaşçı dizisinden bu hafta Yüzbaşı Kaan ayrıldı? Peki neden erken çıktı neden ayrıldı? Başka bir dizi seti ile anlaşma mı yaptı? Ayrıntılar haberimizde.

Başarılı oyuncu Berk Oktay dizinin sevilen başrol oyuncularından biriydi.Diziden erken ayrılması sevenlerini üzmüş olsa da dizi ekibi bu duruma sevindi. Berk Oktay diziden bu hafta ayrıldığını duyurdu tekrar bir anlaşma yapılıp geri döner mi merak konusu. Peki Berk Oktay Savaşçı dan neden ayrıldı?

Dizi Ekibinin yaptığı resmi açıklamalara bakılırsa Berk Oktay ile çalışmak istemedikleri anlaşılıyor. Dizi Ekibi resmi açıklamalarında; çekim ekibi olarak çekim sırasında Berk Oktay’ın ekibimize ağır hakaret ve küfür edip seti terk etmesinin ardından bizlerde boykot edip onunla çalışmak istemiyoruz diyerek kamuoyuna açıklamalarda bulundular.

Savaşçı Kaan (BERK OKTAY) Diziden ayrılması diziyi nasıl etkileyecek? Berk Oktay için diziyi izleyenler bu konuda ne düşünürler? Düşüncelerinizi yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Gelen bilgilere göre Berk Oktay ile kanal ve yapım şirketinin görüştüğü ve olayı kapattıkları konuşuluyor. Tabi zaman ne gösterir bilinmez.

Bize gelen bilgilere göre oyuncu Berk Oktay ve yapım şirketi ve çalışanlar arasındaki sorun ortadan kalkmış gibi. Şuan senaryo gereği Berk Oktay’ın(Kaan) bazı sahnelerde vurulması ve diziden ayrılması onun diziden ayrıldığı anlamına gelmemekte. Ancak sorunların devam etmesi nedeni ile ayrılıkta olabilir. Son güncel bilgilerle oyuncu hakkında bilgileri sizlere aktarıcaz. Sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce Berk Oktay çıkmalı mı, yerine hangi oyuncu gelmeli? Yorumlarınızı bekliyoruz.

 

69 YORUMLAR

  1. Kağan bozok için izlenen bir dizi o çıkarsa kimse izlemez reyting rekorları kırdığınız günleri özlersiniz tartışma oldu diye bağırdı diye ömür boyu düşmanmı olacak hepsi yarın öbür gün yine yüz yüze bakacaksınız diziden ayrılması için boykot ettiğinize pişman olacaksınız ama iş işten geçmiş olacak.aranıdaki özel sorunları diziye yansıtmayın.

  2. Kaan olmazsa o diziyi hiç bir şekilde izlemem reyting i düşer kimsede izlemez

Comments are closed.