Güzel Oyuncu Savaşçı Dizisine Katılıyor!


Güncelleme: 27 Kasım 2018 : 16:02
0

Fox tv‘nin dikkat çeken yapımlarından olan Savaşçı dizisine yeni bir oyuncu daha katılıyor. Pazar akşamları Fox tv’de ekrana gelen Savaşçı dizisine yeni bir karakter eklendi. Savaşçı dizisinin 56. bölümünden itibaren yeni katılan oyuncu ekranlarda olacak.

SAVAŞÇI DİZİSİNE YENİ İSİM

Ekranlardaki asker dizilerinden biri olan Savaşçı‘ya taze kan! Yeniden yükselişe geçen Savaşçı dizisine kim katılıyor?

Ekranların sevilen yüzlerinden Müjde Uzman, Savaşçı dizisine katılmaya hazırlanıyor.

Asker rolü ile diziye dahil olacak olan Müjde Uzman, Savaşçı’nın 56. bölümü ile ekranlara gelecek.

ÜSTEĞMEN FUNDA TURAÇ

Müjde Uzman, Savaşçı dizisinde ‘Üsteğmen Funda Turaç’ rolü ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Türk Hava Kuvvetleri mensubu bir jet pilotu olan Üsteğmen Funda Turaç; Asker ve jet pilotu olmak için her türlü zorluğa göğüs germiş, ailesini karşısına almış, idealist, cesur, asla geri adım atmayan, güçlü bir karakter olarak izleyici karşısına çıkacak.

UZMAN’I HEYECANLANDIRAN PROJE

Müjde Uzman, uzun zamandır kendisini bu kadar heyecanlandıran bir karakter ve senaryo olmadığını, ‘Savaşçı’ projesine dahil olmaktan dolayı da çok mutlu olduğunu belirtti.

SAVAŞÇI’NIN KONUSU NE?

Savaşçı dizisi, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan, adanmış kahramanlar olan “Bordo Berelilerin” hikayesini ele alıyor.

SAVAŞÇI DİZİSİ KADROSU?

Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği Savaşçı filminin kadrosunda, Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer, Bahadır Vatanoğlu, Gaye Turgut Evin, Ali Tarık Fındık ve Doğan Bayraktar gibi isimler yer alıyor.

SAVAŞÇI’NIN YÖNETMENİ KİM?

Senaryosunu Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı Savaşçı dizisinin yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca oturmakta.

MÜJDE UZMAN KİMDİR?

Müjde Uzman 26 Eylül 1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Pazarlama müdürlüğü ve müzik yazarlığı yapan Müjde Uzman, aynı zamanda modellik ve oyunculuk da yapıyor.

Kariyerine ilk kez 2008 yılında rol aldığı Paramparça Aşklar adlı diziyle başladı.

2010 yılında Kapalı Çarşı ve Aşk Bir Hayal dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldıktan sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Muhteşem Yüzyıl ve Kiralık Aşk gibi iddialı dizilerin oyuncu kadrosuna adını yazdırdı.